PNL-istul Adrian Ungureanu este un primar despotic, care tună și fulgeră la adresa angajaților și a colaboratorilor săi. Aceștia l-au înregistrat, se pare că în timpul campaniei electorale, iar din materialul audio reiese că acesta are un vocabular de vagabond. Mulți dintre angajați au intenția să demisioneze de la primărie. 

Adrian Ungureanu
Adrian Ungureanu, fotografiat în biroul său de primar

La un moment dat, Ungureanu le-a transmis subalternilor că un nou mandat de primar le va da tuturor ocazia să se relaxeze, a relatat Adevărul.

„De ce să nu stăm şi noi patru ani să b**** p***, să ne plimbăm, să ne recreem? Mai e ceva de făcut? Nu mai e nimica de făcut”, a spus primarul din Brebu.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Primarul amendat că a dat o petrecere cu 200 de invitați după ce a câștigat alegerile are de unde să plătească! Constantin Drăgoescu încasează un salariu uriaș și are o avere consistentă! EXCLUSIV

Citeste si: Sora lui Iancu de la Puterea dragostei, înfrângere de coșmar la alegerile locale! Geta Sterp și partidul ei s-au clasat pe ultimul loc! EXCLUSIV

Citeste si: Miss Bikini a fost umilită la alegerile locale!  Olivia Stan, care a candidat la Primăria Rădăuți, a adunat o mână de voturi! EXCLUSIV

Adrian Ungureanu
Adrian Ungureanu, alături de doi localnici din Brebu

Primarul din Brebu are trei terenuri și două case

”Să-mi sugă p*** babele de la biserică, în frunte cu popa cu tot(...). Acolo e o mahala şi nişte idioate”, a spus Ungureanu despre preotul din sat și enoriașele sale.

„Ascultaţi-mă ce vă zic. Atâta timp cât ăsta e director la şcoală, şcoala nu va primi nimic, numai m***. Poate să urle şi să mă zbiere şi să mă pupe-n c**”, a spus Ungureanu despre directorul școlii din Brebu.

Ungureanu nu e doar primar, ci și profesor universitar. Din declarația sa de avere reiese că a încasat 151.089 lei (din activități didactice, contracte) de la Universitatea Transilvania din Brașov. Ca primar, Ungureanu a avut un venit anual de 124.800 lei. El deține trei terenuri și o casă în Brebu, dar și un apartament în Brașov. Primarul și-a cumpărat două mașini Volkswagen în 2019.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si