Deși familia anunțase că sicriul va fi depus la Bellu în jurul orei 14.00, mașina funerară a ajuns în jurul orei 11.00, iar după ce sicirul a fost dus în capelă, ușile acesteia au fost închise, iar doi paznici s-au așezat în fața lor.

Cristina Țopescu depusă la capela Cimitirului Bellu. Primele imagini

Sicriul în care se află jurnalista Cristina Țopescu va rămâne închis pe toată perioada aceasta, pentru că așa a decis familia, în plus în capelă pot intra doar cunsocuții, prietenii și rudele.

În același timp cu mașina funerară, la capelă a ajuns și fratele Cristinei Țopescu, Cristi împreună cu Raluca, partenera lui de viață. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Prima vedetă tv care a ajuns la capelă, chiar imediat după ce a fost adus sicriul a fost Andreea Berecleanu. 

Citeste si: Cristina Țopescu și Andrei Gheorghe, asemănările uluitoare de după moarte! Ce-i leagă pe cei doi foști jurnaliști

Citeste si: Cristina Țopescu nu avea voie să ia Diazepam pentru că suferea de depresie! Asemănarea izbitoare cu moartea actorului Ioan Gyuri Pascu, tratat de insomnie când el făcea infarct

Citeste si: Cristina Țopescu plătea lunar hrana a peste 40 de căței, din proprii bani! Ce se întâmplă acum cu animalele?

Mama Cristinei Țopescu vrea ca fiica ei să nu fie incinerată ci înmormântată

Familia a anunțat marți că toți cei care vor să-și ia rămas bun de la Cristina Țopescu o pot face miercuri, de la ora 14.00, la capela cimitirului Bellu.

Sicriul va fi depus aici până joi dimineață, când acesta va fi transportat la Crematoriul Uman Vitan Bârzești, unde Cristina Țopescu va fi incinerată. Cel puțin așa se știa marți. 

Numai că, se pare că în familia fostei jurnaliste au avut loc discuții între frații vitregi ai acesteia și mama ei, venită din Germania în această dimineață. Inițial, familia a anunțat că fosta jurnalistă va fi incinerată așa cum și-a exprimat dorința, însă se pare că Rodica Țopescu, mama Cristinei, vrea ca fiica ei să aibă parte de o înmormântare creștinească și să fie înhumată lângă tatăl ei, Cristian Țopescu. Rămâne de văzut dacă în aceste condiții, vor fi schimbate planurile inițiale ale familiei. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si