Inteligența artificială a ajuns la performanțe ce-ți taie răsuflarea. O femeie generată de AI a devenit primul model de acest fel din lume și chiar are propriul său contrat cu o agenție de modelling!

Gina Stewart are părul blond și ochi albaștri, are forme și... are 28 de ani! Cel mai interesant detaliu este că nu este reală, de fapt.

Primul model de sex feminin creat de inteligența artificială a oferit primul său interviu. Gina are chiar și contract cu o agenție de modelling

Adevărata Gina Stewart

[Sursa foto: Instagram Gina Stewart]

Citește și: Inteligența artificială, între riscuri și beneficii pentru sistemul educațional

„Totul este o fantezie”

Modelul AI a fost creat de „cea mai tare bunicuță din lume”, care se întâmplă să fie un model Playboy la vârsta de 52 de ani. Oh, și o cheamă Gina!

„Lucrul amuzant este că bărbaților le place. Modelele AI sunt pline de farmec, frumoase și sunt destul de dorite, precum modelele Playboy din anii 90”, a spus adevărata Gina pentru Daily Mail.

„Bănuiesc că este un concept asemănător cu cel al supereroilor. Toată lumea are un supererou preferat, merg la filme pentru a-i privi și îi admiră. Ei nu sunt reali. Totul este o fantezie și o evadare din realitate”, a mai adăugat Gina.

Cum a fost creat modelul AI Gina?

Adevărata Gina are patru copii în realitate. Ea a explicat cum a creat-o, de fapt, pe cea care este doar o fantezie.

Primul model de sex feminin creat de inteligența artificială a oferit primul său interviu. Gina are chiar și contract cu o agenție de modelling

Modelul AI Gina

[Sursa foto: Instagram Gina Stewart]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„În timp ce călătorisem în această vară în SUA, am luat o pauză din a face fotografii pentru platformele online pe care activez”,

a explicat ea.

Femeia de 52 de ani se folosea de o platformă cunoscută pentru a-și câștiga banii.

Citește și: Cum a folosit Salvamont România inteligența artificială pentru a gasi trupul unei persoane dispărute

„M-am săturat să pun fotografii cu părul, cu unghiile, cu machiajul și cu îmbrăcămintea pe care o purtam... Era vorba de mult timp și de mult stres la mijloc. Am crezut că asta va fi o modalitate bună de a-mi face banii, chiar dacă am decis să iau o pauză”

Femeia a găsit un artist specializat în astfel de lucrări ce au la bază inteligența artificială. L-a găsit pe Instagram!

„Am folosit 1.000 de fotografii reale cu mine, făcute din toate unghiurile, inclusiv poze cu mine goală. M-am documentat în ceea ce privește crearea unui astfel de personaj și am decis să mă clonez”, a povestit ea.

„Am început să postez versiunea AI pe rețelele de socializare ca înlocuitor pentru pozele cu mine. Am făcut asta timp de o lună în fiecare zi și mi s-a părut amuzant. Oamenii au ajuns să o îndrăgească pe falsa Gina, iar aprecierile au început să curgă”, a mai spus ea.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Adevărata Gina a fost contactată de o revistă cu și despre mașini. Și-au dorit ca modelul Gina să apară pe coperta uneia dintre reviste, iar femeia a acceptat bucuroasă. Gina a primit nu mai puțin de 14 pagini în revistă!

Primul model de sex feminin creat de inteligența artificială a oferit primul său interviu. Gina are chiar și contract cu o agenție de modelling

Modelul AI Gina, pe prima pagină a unei reviste

[Sursa foto: Instagram Gina Stewart]

Citește și: Medicament generat de inteligența artificială

„Așa, AI-ul Gina a devenit primul model feminin din lume care a apărut pe coperta unei reviste. S-a scris istorie!”, a spus ea.

Gina are mai mult timp pentru ea

Femeia este mult mai relaxată acum.

„Pot sta pe o plajă din Malibu în timp ce mă gândesc la AI-ul pe care l-am dezvoltat și la viitoarele campanii. Economisesc mult prin acest proces, spre exemplu, timp și bani. Nu mai trebuie să stau după nimeni și nu mai am nevoie de taxiuri sau mașini închiriate, călătorii multiple și toate acest lucruri. Această decizie cred că ajută mult mediul înconjurător pentru că în acest fel nu folosesc resurse uriașe”, a mai povestit Gina.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si