”65 mp, 3 camere, bloc vechi, cat de cat în stare buna. 142.000 euro, adică 2184 euro/mp. La cateva ore, proprietarul avea deja 50 de clienți interesați, 2 pagini pline în agenda. Avea deja o oferta de 135.000 euro cash și 145.000 cu credit.

Citeste si: VIDEO- Hotelurile cu all inclusive sunt o raritate pe litoralul românesc

Cand am mers sa vizionez, mă simțeam ca la interviu, veneau unu cate unu, așteptau în fața blocului sa intre la vizionare.

A 2 -a zi îmi scrie proprietarul, ca in urma discuțiilor cu agenții imobiliari valoarea corecta ar fi 155.000 eur. Suprafața de fapt era 60 mp, după verificare, adică 2583 euro/mp.

Ce sa mai zici..”, a explicat Mihai, clujeanul care a trecut prin această pățanie, pe Reddit, conform jurnaliștilor de la  Știri de Cluj.

Internauții dau vina pe agenții imobiliari în cazul evenimentelor de acest fel

Utilizatorii de pe rețelele de socializare care au aflat de pățania bărbatului din Cluj au susținut în mediul online că de vină pentru asta sunt IT -iști, agenții imobiliari și presa, care umflă prețurile.

Citeste si: Ultimele informații din cazul Caracal: Gheorghe Dincă şi-ar putea afla sentinţa în data de 12 august

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Mama Geta a scăpat porumbelul: „Iancu e trup și suflet pentru o femeie. Pentru Culiță nu bag nici acum mâna în foc”- wowbiz.ro

”Văd două tipuri de comentatori și "miroase foooarte ciudat":

- oameni care vorbesc (făra dovezi) despre cozi de zeci de oameni pentru un apartament comunist de 40 de ani vechime și supraevaluat cu 50%

- oameni care dau vina pe IT-iști, dar ignoră faptul că TREI SFERTURI sunt cumparatate cu banii CASH

Miroase a agenți care postează pe aici în ideea că Redditul este foarte frecventat de către IT-isti, iar aceștia trebuie puțin "agitați" pentru că au putere de cumparare și poate poate "mușcă momeala".

"Caritasul Imobiliar" de la Cluj trebuie mereu alimentat cu "crește, crește" precum laptele care fierbe...

Românii din străinătate și cei din județele vecine care și-au legat economiile la Cluj păcăliti de propria lăcomie nu au voie "să se trezească" pentru că dacă încep sa renunte la "investiții" atunci toata specula imobiliara pică…”, a mai scris păgubitul pe Reddit.

Citeste si: VIDEO| Uleiul s-a scumpit atât de mult, încât oamenii abia dacă îl mai pun în coșul de cumpărături


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si