Principele Nicolae a primit o icoana cu „Sfantul Nicolae” de Rusalii! S-a intors in biserica unde l-a dus Regele Mihai in urma cu 26 de ani!

Zilele trecute, Principele Nicolae a primit o icoana cu „Sfantul Nicolae” de Rusalii, la Biserica Voievodala Sf. Gheorghe Nou din Bucuresti.

Webeditor: A.N. Author: Matei Vaihan marți 29 mai 2018 , 19:14

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Dupa slujba, Principele Nicolae a primit o icoana cu „Sfantul Nicolae” de Rusalii. Nepotul Regelui Mihai a venit cu sotia sa, Alina Binder, alaturi de ei fiind Marilena Rotaru, presedinte al Miscarii pentru Regat si Coroana. „Si a fost lucrarea Sfântului Duh, ieri, în Biserica Voievodală Sf. Gheorghe Nou din Bucureşti, când Principele Nicolae al României şi soţia sa Alina-Maria s-au rugat de Rusalii în acelaşi lăcaş în care, cu 26 de ani în urmă,

la Învierea Mică, Regele Mihai venea, după 45 de ani de exil, de mână cu nepotul său Nicolae, ca să legitimeze viitorul monarhiei în România”, a postat Rotaru.

Principele Nicolae a primit o icoana cu „Sfantul Nicolae”  de Rusalii.  In biserica se afla mormantul Sfantului Constantin Brancoveanu

„Mormântul Sfântului Constantin Brâncoveanu, Moaştele Sfantului Ierarh Nicolae (mâna), icoana făcătoare de minuni a Sfintei Cuvioase Parascheva, icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului (secolul XVIII), un Sfânt Epitaf lucrat de Maria Brâncoveanu, în timpul exilului şi candela din argint, aşezată deasupra mormântului voievodului, au vegheat şi încărcat în plus sărbătoarea cincizecimii.

Poate şi spiritul lui Eminescu a cărui înmormântare s-a săvârşit în acest lăcaş”, a mai scris Marilena Rotaru.

Principele Nicolae a primit o icoana cu „Sfantul Nicolae” de Rusalii. Marilena Rotaru vrea ca acesta sa fie reprimit in Casa Regala

De la un preot, Principele Nicolae a primit o icoana cu „Sfantul Nicolae” de Rusalii. Marilena Rotaru militeaza ca Nicolae sa fie reprimit in Casa Regala. “Iertaţi-l- de V-a greşit cu ceva- pe nepotul Alteţei Voastre, pe Principele Nicolae! Împăcaţi-vă cu cel din sângele Regelui ca şi Alteţa Voastră, iubiţi-l şi primiţi-l în locul decis de Rege în ordinea Familiei Regale, al cărei cap şi inimă, acum sunteţi! Nu lăsaţi nimic să întunece orizontul de iubire şi credinţă cu care Regele a ocrotit şi ocroteşte şi acum, Familia Sa!  Dumnezeu să Vă lumineze şi să Vă binecuvânteze! Pace sufletească şi duhovnicească! Iisus se naşte! Slăviţi-L!”, i-a  scris Marilena Rotaru Principesei Margareta.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si