Cum intre Diana Belbita si luptatorul de Kempo este o prietenie cimentata de ani, fosta Faimoasa, celebra pentru frumusetea, dar si pentru duritatea ei, ii transmite amicului ei, actualul Faimos Mirel Dragan un mesaj fara echivoc.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

“Printesa Razboinica”, a fost un fel de antrenoare pentru Mirel Dragan, Faimosul sezonului al doilea Exatlon Romania. “Esti cu un pas inainte fata de ceea ce am avut eu in priumul sezon de Exatlon, pentru ca tu stii cum stau lucrurile acolo. Macar din ceea ce ai vazut tu la televizor, cat si din sutele de mii de povesti pe care eu ti le-am spus”, explica ea. Dar, evident, acest lucru vine, dupa sine cu un mesaj cat se poate de clar pentru luptatorul de Kempo.

 

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

“Ai obligatia sa fii mai bun decat mine, decat am fost eu acolo si sa vii cat mai tarziu acasa, sa fii ultimul din competitie care vine acasa“, i-a transmis, prin intermediul Wowbiz.ro, Diana Belbita Faimosului Mirel Dragan.

Cine este Mirel Dragan, “Faimosul” de la Exatlon

Mirel Dragan este luptator de Kempo ca si fosta concurenta de la Exatlon Diana Belbita.

Este multiplu campion national si a cucerit de doua ori titlul de campion mondial in anii 2014, la Budapesta (Ungaria) si in 2015 in Antalya (Turcia), dar si un titlu european in 2015. Conform prezentarii facute, Mirel Dragan, “Faimosul” din sezonul al doilea al Exatlon Romania, are 1.72 m inaltime, 75 de kilograme si e detinatorul centurii negre cu 3 Dan in Kempo.


Mirel Dragan, “Faimosul” de la Exatlon este foarte credincios

Acum cativa ani, Mirel Dragan de la Exatlon a fost la o competitie in Spania si a petrecut cateva ore intr-o celebra catedrala. “Faimosul” Mirel Dragan a vizitat catedrala „Santa Maria de Segovia”, acolo unde s-a rugat la altar si s-a fotografiat langa o statuie uriasa ce il reprezenta pe Isus insangerat, coborat de pe cruce, sportivul fiind foarte impresionat.

Mirel Dragan, “Faimosul” de la Exatlon a trecut prin momente cumplite

Inainte sa se apuce de kempo, Mirel Dragan de la Exatlon a trecut prin momente cumplite. Campionul care va participa la noua editie a Exatlon in tabara,Faimosilor a povestit cat de complicat a fost debutul carierei sale. “Ca orice sportiv am avut mai multe momente grele, lovituri, accidentari, probleme personale, neîmpliniri financiare, dar niciodată nu mi-a trecut prin cap să abandonez. Am mers întotdeauna mai departe. (…) Eu eram deja campion în diverse sporturi de contact şi câştigasem multe meciuri.

Am auzit despre Kempo că este un sport complex şi foarte dur. Aşa că am decis să merg şi să văd despre ce este vorba. Şi am văzut… Sau mai bine zis am simţit pe pielea mea pentru că antrenorului de-acolo i s-a părut atitudinea mea de “campion” un pic cam nepotrivită, aşa că m-a luat la sparring”, a mai dezvaluit Dragan. (…) Şi atât m-a bătut încât nu am mai putut sa merg ca lumea o lună de zile. Şi abia după ce m-a bătut bine, m-a luat şi m-a învăţat. Pas cu pas. Tehnici noi, tehnici interesante, tehnici eficiente. A stat alături de mine, a lucrat personal cu mine şi mi-a insuflat o încredere atât de mare încat atunci când am luptat pentru prima dată la seniori am dat KO-ul competiţiei în prima rundă””, a povestit Dragan pentru fpm.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si