Lisa Marie Presley, unicul copil al cuplului Elvis şi Priscilla Presley, s-a stins din viață la vârsta de 54 de ani, pe data de 12 ianuarie 2023, în urma unui stop cardiac.

În testamentul pe care Priscilla Presley îl contestă în aceste momente în instanță ar exista un amendament în care ar fi scris greşit numele acesteia sale şi ar avea o semnătură ce pare neobişnuită, au informat avocaţii soției lui Elvis Presley.

Într-o cerere depusă la Curtea Superioară din Los Angeles, avocaţii Priscillei au declarat că aceasta a luat cunoştinţă de "pretinsul amendament din 2016" abia după decesul Lisei Marie, transmit jurnaliștii de la BBC, potrivit  news.ro.

Citește și: Un nou film biografic cu Michael Jackson: nepotul regretatului artist va juca în rolul principal

Amendamentul în cauză îi înlătură pe Priscillei şi pe fostul ei manager de afaceri, Barry Siegel, din funcţia de co-administratori şi îi înlocuieşte cu copiii ei, Riley, în vârstă de 33 de ani, şi Benjamin Keough.

Priscilla Presley susţine că amendamentul nu i-a fost niciodată înmânat în timp ce fiica sa era încă în viață

Conform contestaţiei depuse în fața instanței, Priscilla Presley, în vârstă de 77 de ani, susţine că amendamentul nu i-a fost niciodată înmânat în timp ce fiica sa era încă în viață, aşa cum prevedea în mod expres testamentul.

Totodată, acest amendament la testamentul Lisei Marie "are scris greşit numele mamei sale" şi are o semnătură a fiicei lui Elvis care "pare a fi în contradicţie

cu semnătura ei obişnuită şi cunoscută", se precizează în dosarul judiciar consultat de jurnaliștii de la BBC. De asemenea, avocaţii Priscillei mai precizează că amendamentul a fost introdus fără să fi existat martori şi nici nu a fost trecut prin notariat.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Annie Wersching a murit. Actrița a fost diagnosticată cu cancer în anul 2020

"Pe baza celor de mai sus, pretinsul amendament din 2016 ar trebui să fie considerat nevalabil", se precizează în petiţia lansată de avocații Priscillei Presley.

Acţiunea în justiţie vine la mai puţin de o săptămână după ce familia Presley a participat la o slujbă publică de comemorare  a fiicei lui Elvis la domeniul Graceland al familiei din Memphis, Tennessee. La slujbă, mama sa a recitat un poem despre care a afirmat că a fost scris de una dintre cele trei fiice ale Lisei Marie. Toate cele trei fiice, inclusiv Riley, au fost prezente la eveniment.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Cauza decesului unicei fiice a cuplului Presley nu a fost încă dezvăluită de către medicul legist din comitatul Los Angeles.

Citește și: Shakira, replică acidă la adresa lui Pique, în noua sa melodie: "Ai dat un Ferrari pe un Twingo"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si