Procurorul general, despre scoaterea din ţară a lui Mario Iorgulescu: Starea sa este foarte precară, iar procurorul nu avea niciun mijloc să împiedice transferul. Raportul cerut Spitalului Elias nu a sosit încă

Procurorul general Bogdan Licu a afirmat marţi, referindu-se la scoaterea din ţară a lui Mario Iorgulescu - urmărit penal pentru ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe după ce a provocat un accident rutier soldat cu moartea unui bărbat de 24 de ani - că starea acestuia este foarte precară, iar procurorul nu avea niciun mijloc să împiedice transferul în străinătate.

Author: K.B. marți 24 septembrie 2019 , 10:11

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

De asemenea, Licu a spus că raportul cerut de Parchetul Tribunalului Bucureşti Spitalului Elias nu a sosit încă. El a dat asigurări că ancheta în acest caz va continua, declarând: ”Viaţa ne-a demonstrat că in societatea de azi nimeni nu poate fugi de raspunderea penală”.

”Starea sa este foarte precară.

(...) Procurorul nu avea niciun mijloc să îmiedice scoaterea lui din ţară”, susţine Bogdan Licu.

El a explicat că nu poţi dispune măsuri preventive faţă de o persoană în asemenea stare şi că procurorul de caz decide ce măsuri pot fi luate într-o cauză.

Citeste si: Procurorul general, despre cazul fetiţei ucise la Gura Şuţii: Nu avem dovada oficială că cetăţeanul olandez s-a sinucis; când o vom avea, vom dispune clasarea cauzei. În continuare vor urmări toate pistele care îl vizează

Citeste si: Fosta logodnică a pedofilului olandez a spus tot: "Acest lucru nu este o surpriză pentru mine”

Întrebat în legătură cu raportul referitor la procedura de transger în cazul lui Iorgulescu, solicitat de Parchet Spitalului Elias, procurorul general a spus că acesta nu a sosit încă, dar că probabil documentrul va fi trimis în această dimineaţă.

Licu a ţinut să sublinieze că nu există posibilitatea ca Mario Iorgulescu să se sustragă urmăririi penale.

”Viaţa ne-a demonstrat că in societatea de azi nimeni nu poate fugi de raspunderea penală”, a conchis procurorul general.

Citeste si: Tatăl Adrianei, fetița de 11 ani ucisă, declarații teribile!: 'Soția e la spital, nici nu știe că e moartă fata'

Citeste si: Descoperire incredibilă despre criminalul fetiței din Dâmbovița! Puțini știau asta despre criminalul olandez care s-a sinucis

Mario Iorgulescu, care a produs un accident soldat cu moartea unui tânăr de 24 de ani, fiind şi el rănit, a părăsit Spitalul Elias, pentru a-şi continua tratamentul în străinătate. Anunţul a fost făcut de reprezentanţii spitalului.

”În cursul dimineţii de astăzi, la cererea expresp a familiei şi contrar recomandărilor medicale, pacientul Mario Iorgulescu a părăsit Spitalul elias în vederea continuării tratamentului într-o şară din UE. Instituţiile abilitate au fost informate în acest sens”, a anunţat luni Spitalul Elias.

Ulterior, Parchetul Tribunalului Bucureşti a anunţat că a cerut Spitalului Elias o informare scrisă referitoare la procedura de transfer în cazul lui Mario Iorgulescu însă nu a primit-o încă. De asemenea, instituţia preciza că urmărirea penală a acestuia pentru ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe nu este împiedicată de mutarea sa la o clincă medicală din UE şi va continua.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si