Prodecanul de la Teologie a demisionat după declarațiile privind violul

Preotul Vasile Răducă și-a dat, astăzi, demisia din funcția de prodecat al Facultății de Teologie Ortodoxă ”Justinian Patriarhul”, în urma declarațiilor controversate privind violul si sexul.

Author: D.S. miercuri 24 iulie 2019 , 17:18

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

„Universitatea din București anunță că profesorul Vasile Răducă și-a depus, în după-amiaza acestei zile, demisia din funcția de prodecan al Facultății de Teologie Ortodoxă ”Justinian Patriarhul”, se arată într-un comunicat al instituției de învățământ.

„Urmează ca decanul facultății, prof. Ioan Moldoveanu, să înainteze rectorului Mircea Dumitru nominalizarea prodecanului care va prelua atribuțiile deținute până astăzi de prof.

Vasile Răducă”, se mai spune în comunicatul Universității.

Citeste si: „Nu știu dacă o să trăiesc sau dacă o să mor”. Un băiat din Siria, prins sub dărâmături, cere ajutor printr-un mesaj postat în mediul online- kanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta- wowbiz.ro

Citeste si: Derapaj la radioul Patriarhiei. Preot, despre o sarcină după un viol: ”Poate e unul la care ai consimţit şi care ţi-a plăcut să se repete”

Invitat la postul de radio Trinitas, ce aparţine Patriarhiei Române, preotul Vasile Răducă a făcut numeroase afirmaţii controversate în legătură cu sarcina după un viol și sexul cu prezervativ.

"Vă rog să rețineți, sunt rarisime cazurile când violul se soldează cu graviditate. Când se soldează cu graviditate, sunt mai multe cauze: fie că este vorba de un viol la care ai consimțit și care ți-a plăcut să se repete, fie că te-ai găsit în imposibilitatea de a face de așa manieră încât celulele germinale care sunt pe punctul de a se întâlni, să se și întâlnească și să fie fertilizat oul”, a spus el.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si