
VIDEO | Producătorii de căpșune din Buzău invită clienții să-și culeagă singuri fructele
Cumperi ce culegi, iar tot ce mănânci e din partea casei. Este deviza unor producători de căpșune de lângă Buzău care invită clienții să-și aleagă singuri aromatele fructe. Sunt bio, spun fermierii, astfel că în timp ce culeg oaspeții plantației își pot potoli pofta pe loc.
"Când luați fructul prindeți cu vârful degetelor, apoi dacă dați un pic într-o parte se rupe singură. Cam așa trebuie să arate fructele, să fie coapte."
După acest scurt instructaj ținut de soții Mărunțiș, oaspeții primesc caserole, apoi pleacă pe rânduri să le umple cu cele mai arătoase căpșune. Sunt învățați ce fructe să culeagă și cum să le rupă astfel încât să nu distrugă toată planta.
Clienții culeg singuri fructele
Cultura de căpșune a soților Mărunțiș se află lângă drumul care duce către stațiunea Sărata Monteoru.
A absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, iar ulterior a obținut un master în comunicare digitală.
”Sunt o fire curioasă și dornică de a învăța tot timpul lucruri noi. Printre interesele mele se numără călătoriile, cititul și social media. Întotdeauna mi-a plăcut să scriu și să folosesc cuvintele pentru a transmite mai departe povești oamenilor. De asemenea, îmi place să fiu tot timpul informată, astfel că job-ul de redactor de știri a venit ca o potrivire perfecta”.
Îi place rapiditatea cu care circulă informația în mediul online și adrenalina pe care o oferă o știre de ultimă oră:
”Cred cu tărie că viitorul jurnalismului cuprinde și zona digital”.