Gestul inedit al unei profesoare: le-a tăiat unghiile elevelor sale cu o foarfecă uriașă. Părinții au reacționat imediat

O profesoară din Constanța le-a tăiat unghiile elevelor sale cu o foarfecă uriașă, pentru că erau prea lungi. Părinții sunt revoltați de gestul cadrului didactic.

Author: Georgiana Balaban miercuri 15 decembrie 2021 , 09:43

profesoara care le-a tăiat unghiile elevelor

Gestul inedit al unei profesoare din Constanța.

[Sursa foto: Captură YouTube]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

O profesoară a recurs la un gest neașteptat. Ea era supărată că elevele vin cu unghiile prea lungi, așa că a luat o foarfecă și le-a tăiat. Părinții fetelor s-au declarat revoltați, iar profesoara a rămas acum fără loc de muncă.

Citeste si: Opt copii au vandalizat o școală din Germania. Pagubele ajung la 150.000 de euro

Elevele în cauză erau în practică într-un magazin alimentar. Profesoara s-a hotărât că unghiile lor sunt prea mari și trebuie să fie tăiate. A luat o foarfecă imensă și le-a tăiat pe loc.

Profesoara care le-a tăiat unghiile elevelor

Deoarece foarfeca era uriașă, cadrul didactic le-a rănit pe fete la degete. În aceste momente, inspectoratul şcolar județean din Constanța aşteaptă rezultatul anchetei disciplinare.

Citeste si: Astăzi începe marea testare anti-Covid a elevilor din toată țara

Minorele sunt înscrise în clasa a X a la liceul comercial din Constanţa. Elevele au mers să facă practică la un supermarket, însă atunci când profesoara lor le-a văzut unghiile, a început scandalul de proporții.

Familiile fetelor s-au arătat deranjate de gestul profesoarei. „Nu văd de ce a recurs la gestul respectiv atâta timp cât copiii aveau mănuşi, în acea practică nu aveau contact cu alimente, făceau cu totul altceva”, a

povestit mama unei eleve, potrivit Observator.ro.

Mama unei alte copile a mărturisit că profesoara ar fi putut să le trimită acasă pe eleve și să îi anunțe pe părinți, pentru ca aceștia să ia măsurile necesare. „Trebuia să le lase în pace, le trimitea acasă, ne anunţa pe noi ca părinţi şi se luau alte măsuri”, a povestit femeia.

Citeste si: Părinții vând testele de salivă primite de la școală, pe internet. Cât costă un astfel de kit

Adriana Dima, directorul liceului, a declarat că este regretabil ceea ce s-a întâmplat și că orele au fost redistribuite celorlalți colegi din catedră. Profesoara cu pricina nu s-a mai prezentat la locul de muncă.

profesoara care le-a tăiat unghiile elevelor

Profesoara care le taie unghiile elevelor.

[Sursa foto: Captură YouTube]

„Este regretabil ceea ce s-a întâmplat şi de astăzi doamna nu s-a mai dus la ore, a renunţat la plata cu ora pe care le avea la noi. Orele au fost redistribuite celorlalți colegi din catedră”, a declarat directoarea.

Potrivit părinților, nu este prima oară în care profesoara recurge la gesturi necugetate și aplică metode neașteptate pentru a-și pune elevii la punct.

Citeste si: Povestea dramatică a lui Ionuț, triplu campion la lupte greco-romane. Tatăl se luptă să-l crească singur, după ce mama l-a părăsit când avea doar 4 ani


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si