Profesoară obligată să facă sex cu un bărbat pentru o notă: „Plată în natură pentru un post în Iași”

Un bărbat din Iași a primit pedeapsa cu închisoarea după ce a luat mită și i-a cerut favoruri sexuale unei profesoare. Totul pentru a obține o notă de trecere la examen.

G.B., miercuri 27 noiembrie 2019 , 21:14

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Bărbatul a fost condamnat la doi ani și două luni de închisoare, cu suspendare, pentru trafic de influență în formă continuată.

Citeste si: Malmo: Statuia fotbalistului Zlatan Ivrahimovici a fost vandalizată

Conform anchetatorilor, individul a cerut în perioada 11 ianuarie - 27 aprilie 2017, bani şi favoruri sexuale de la o tânără care urma să susţină examenul de titularizare pentru a deveni profesoară. Movilieanu dorea ca banii să ajungă mai sus și anume la cineva de la Inspectoratul Şcolar Judeţean, iar favorurile sexuale erau plata pentru sine.

Profesoară obligată să facă sex cu un bărbat pentru o notă: „Plată în natură pentru un post în Iași”

Citeste si: Percheziţii în Buzău şi Bucureşti, la persoane suspectate de trafic de droguri

„În sarcina inculpatului M.D.V. s-a reţinut că, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale şi la intervale scurte de timp, respectiv în perioada 11.01.2017 - 27.04.2017, a pretins pentru sine de la o persoană foloase de natură sexuală şi a pretins pentru altul sume de bani, iniţial suma de 5.000 euro, după care în final solicitând 1.500 euro, lăsând să se creadă că poate interveni pe lângă un inspector şcolar din cadrul ISJ Iaşi şi promiţând că-l va determina pe acesta să îndeplinească un act contrar atribuţiilor de serviciu, respectiv să-i asigure persoanei respective o notă la examenul de Titularizare 2017”, arată comunicatul oferit de Parchet.

Citeste si: Atitudinea șocantă a unei asistente pe salvare: fumează şi bea suc în timpul unei intervenţii

Femeia urma să ocupe un post de cadru didactic la o unitate de învățământ din municipiul Iași.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si