Profeția făcută de părintele Arsenie Boca: „România va fi înconjurată de flăcări… Îmi pare rău că sunteți cei de pe urmă”

Părintele Arsenie Boca a făcut profeții cutremurătoare înainte de a părăsi acest pământ. Arsenie a anunțat că România va fi înconjurată de flăcări, iar noi vom fi cei din urmă.

Author: Georgiana Balaban miercuri 10 noiembrie 2021 , 18:58

profetia-facuta-de-parintele-arsenie-boca-romania-va-fi-inconjurata-de-flacari-imi-pare-rau-ca-sunteti-cei-de-pe-urma

Părintele Arsenie Boca.

[Sursa foto: Google]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Două dintre măicuțele care l-au cunoscut pe părinte personal, au relatat câteva dintre profețiile cutremurătoare făcute de el. Măicuțele au făcut declarații șocante. „Un cumnat, Ovidiu, a fost închis, pe vremea lui Ceaușescu, pentru trecerea frauduloasă a graniței.

Am fost cu sora mea, Nela, la Părintele Arsenie ca să-i spunem.

Citeste si: De vorbă cu nepoata lui Arsenie Boca

Părintele ne-a zis: „Să-i pară bine că n-a fost împușcat“. Apoi s-a întors către lume și a zis: „Măi, să știți că mulți vor pleca din țară, dar puțini se vor întoarce. Va veni vremea când ar dori să se întoarcă și n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări”, au povestit măicuțele.

Citeste si: VIDEO| Ea este nepoata secretă a lui Arsenie Boca. La vârsta de 90 de ani face primele declarații despre miracolele care au salvat-o

Ce se va întâmpla cu România

Viorica Farcaș, în vârstă de 48 de ani, de la Voila a transmis că Arsenie Boca nu era de acord ca oamenii să-și părăsească țara. „Înainte de revoluția din 1989 Părintele ne-a spus că miroase a praf de pușcă și așa a fost. Ne-a mai spus că o să ne pască un mare cutremur și blocurile din București vor ajunge ca și cutiile de chibrituri.

Citeste si: VIDEO| Îmbulzeală la moaște! Mii de oameni s-au adunat la o mănăstire din Teleorman, deși județul se află în scenariul roșu

Părintele Arsenie a fost și rămâne în inimile noastre ca un sfânt. Acum mergem la mormântul Părintelui Arsenie și ne rugăm acolo și de câte ori îl chemam în rugăciune, el ne ajută și ne ocrotește.”, a adăugat măicuța.

profetia-facuta-de-parintele-arsenie-boca-romania-va-fi-inconjurata-de-flacari-imi-pare-rau-ca-sunteti-cei-de-pe-urma

Arsenie Boca, în tinerețe.

[Sursa foto: Google]

Arsenie Boca a prevestit un mare cutremur care va afecta Capitala în proporție de 90%.

Sora Septimia Manis, în vârstă de 81 de ani, din Codlea a mărturisit și ea ce a aflat de la părinte.

Zicea Părintele Arsenie, parcă pentru toți românii: „Îmi pare rău de voi că sunteți slăbiți în credință. Veți cădea din cauza fricii. Frica-i de la diavol; nu vă fie frică pentru a vă salva sufletele. Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt îngăduite de Dumnezeu, Care este tovarășul de drum al fiecăruia, de la naștere până la neființă. Vor cădea și cei aleși. Îmi pare rău că sunteți cei de pe urmă. Vă vor cerne. Vor pune impozite, taxe și alte îngrădiri. Vor lua totul!”, a adăugat sora Septimia.

Citeste si: Apariție neașteptată la mormântul lui Arsenie Boca. Credincioșii s-au întâlnit cu două vedete la pelerinaj


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si