Baba Vanga, predicții cutremurătoare pentru 2021: ce se va întâmpla cu Europa?

Celebra Baba Vanga a lăsat câteva predicții cutremurătoare pentru anul 2021. Pe lângă acestea există și lucruri care vor schimba lumea pentru totdeauna!

Author: Mircea Pop duminică 21 februarie 2021 , 09:51

Baba Vanga, predicții cutremurătoare pentru 2021: ce se va întâmpla cu Europa?
Baba Vanga, predicții cutremurătoare pentru 2021: ce se va întâmpla cu Europa?
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Clarvăzătoarea celebră din Bulgaria, Baba Vanga (Vanghelia Pandeva Dimitrova), a prezis, pentru 2021, o tentativă la viața președintelui rus, Vladimir Putin. Ea mai susține că oamenii de știință vor crea în curând un remediu pentru cancer, SIDA și coronavirus.

Iată mai jos ce a prezis mai exact pentru anul 2021.

Baba Vanga: Economia Europei se va prăbuşi în 2021

Conform celebrei clarvăzătoare, în 2021 economia Europei se va prăbuşi pur și simplu, preşedintele rus Vladimir Putin ar putea fi asasinat. De asemenea, vor avea loc multe atacuri extremiste chiar în Europa. De asemenea, omenirea nu va fi ocolită de cataclisme şi mari dezastre.

Citeste si: Nostradamus despre 2021. Ce se va întâmpla după pandemia de coronavirus în România

Descoperirile care vor schimba lumea pentru totdeauna

Vanga a mai profețit descoperirea de medicamente pentru cancer, SIDA și coronavirus. Cercetătorii se pregătesc deja pentru acest eveniment după mulți ani de experimente și cercetare.

Citeste si: Profeția cutremurătoare a lui Arsenie Boca pentru România 2021: ”Spurcăciune peste tot”

În plus, potrivit celebrei clarvăzătoare, anul acesta va avea loc o „unificare a trei uriași”: experții interpretează aceasta ca unificarea Indiei, Chinei și Rusiei, scrie novos.mk.ru.

Cine a fost Baba Vanga

Baba Vanga, pe numele său adevărat, Vanghelia Pandeva Dimitrova, s-a născut la Strumica (în Macedonia), în 1911, într-o familie foarte săracă, iar la 12 ani a rămas oarbă. Neputându-şi permite îngrijirile necesare, femeia a rămas oarbă pentru tot restul vieţii şi a început să aibă primele viziuni aproape imediat după orbire. Potrivit celor care cred în ea, Baba Vanga era capabilă să citească gândurile şi să prevadă viitorul, iar faima sa a fost atât de mare încât lideri comunişti bulgari s-au folosit de ea pentru a-şi organiza propria agendă politică.

Citeste si: Copilul astrolog din India care a prezis pandemia a avut din nou dreptate! Profeție ȘOC pentru 2021: Ce se întâmplă până în martie 2021

Ce profeții s-au adeverit

În multe cazuri, profeţiile Babei Vanga s-au adeverit parţial. Iată ce a prezis clarvăzătoarea bulgară de-a lungul anilor: încălzirea globală şi tsunamiul din 2004, prevăzut încă din anii ’50; 11 septembrie (prevăzut în 1989); tragedia submarinului Kursk din 2000 (prevăzut în 1989); alegerea lui Obama; primăvara Arabă.

Citeste si: Al Trelea Război Mondial începe în 2020! Profeţiile lui Nostradamus


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si