Profilerul din cazul Caracal, făcut praf de Mihaela Brooks: ”Îmi face meseria de râs”! Experta din Canada a studiat rechizitoriul lui Dincă și spune că e plin de erori

Dorin Dumitran, profilerul din cazul Caracal, nu este văzut cu ochi buni de Mihaela Brooks, Criminal Investigate Analyst și Criminal Profiler în Canada.

Radu Constantin, duminică 26 ianuarie 2020 , 14:18

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Mihaela Brooks spune că a intrat în posesia rechizitoriului împotriva lui Gheorghe Dincă iar concluzia ei este că Dorin Dumitran ”face de râs meseria”. Profilerul român din Canada s-a amuzat pe seama lui Dumitran mai cu seamă după ce acesta a povestit că ”l-a spart” pe Dincă folosind expresia pur-românească ”Bre Nea Dincă”, aceasta negăsindu-se în nici un manual de tehnici de investigatii criminale.

”Sâmbătă seara am intrat în posesia rechizitoriului Caracal. Chiar dacă timpul încă nu mi-a permis să îl studieaz pe tot, nici să urmăresc interviul cu profilerul ”Bre Nea Dincă”, dar din care am spicuit pe fugă, mi-am dat seama că Dom Profesor Profiler îmi face meseria de râs. Voi reveni cu argumente din manualele cursurilor de PROFILER!”, a scris Mihaela Brooks pe contul ei de socializare.

Citeste si: Bunicul Luizei Melencu, reacție dură la auzul veștii că a fost ascultat de autorități: „E inuman! În loc să-mi caute copilul îmi plantau microfoane“

Dumitran, decorat de Iohannis

Dorin Dumitran este psiholog criminalist și a fost desemnat să se ocupe de cazul Caracal. Ulterior, el a apărut în emisiuni de televiziune și prezentat ca ”omul care a reușit să pătrundă în mintea monstrului din Caracal”. Dumitran a fost ridicat în rang de Cavaler de către președintele Iohannis. Ironic, la doar câteva zile, Gheorghe Dincă și-a schimbat întreaga declarație, susținând acum că nu el este cel care le-a omorât pe fete.

Mihaela Brooks a devenit cunoscută în România după ce a realizat o anchetă ”paralelă” a morții Mădălinei Manole din care rezultă că a fost ucisă. În prezent, ea colaborează în calitate de expert cu o serie de avocați din România la cazuri de moarte suspectă, cum ar fi cea a lui Coco, manechinul lui Bote, găsit spânzurat după o ceartă cu iubita lui.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si