Prognoza meteo 6-12 februarie 2023. Ce temperaturi se vor înregistra în prima săptămână a ultimei luni de iarnă? 

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru luna februarie. Vezi cum va fi vremea în prima săptămână din anul 2023, dar și în restul lunii și ce temperaturi se vor înregistra.

Prognoza meteo 6-13 februarie 2023

În acest interval, valorile termice vor fi mai mici decât cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică negativă mai accentuată în regiunile centrale, nordice și la munte.

Prognoza meteo 6-12 februarie 2023. Ce temperaturi se vor înregistra?

Prognoza meteo 6-12 februarie 2023. Ce temperaturi se vor înregistra?

[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Va ninge în februarie 2023? Anunțul meteorologilor

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Cantitățile de precipitații vor fi ușor deficitare în cele mai multe regiuni din țară, dar mai ales în zona de sud-vest.

Cum va fi vremea în următoarele săptămâni

Începând din săptămâna 13-20 februarie, temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României. 

În săptămâna 13- 20 februarie 2023, temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, local în regiunile sudice, nordestice și în extremitatea de vest a țării, iar în rest vor fi apropiate

de cele normale,  potrivit Administrației Naționale de Meteorologie.

Regimul pluviometric va fi deficitar în jumătatea sud-estică a României, în restul regiunilor va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă din an.

Citește și: Frig cumplit, în România, până pe 10 februarie 2023. Cod galben de vânt şi viscol până luni seară

În ultima săptămână a lunii februarie, mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână în zonele extracarpatice și în restul zonelor vor fi apropiate de cele normale acestei perioade

din an.

Cantitățile de precipitații vor fi ușor deficitare în regiunile sudice, dar și local excedentare în nordul țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si