Cum va fi vremea în februarie 2023? Anunțul făcut de meteorologi!

Cum va fi vremea în februarie 2023? Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru luna februarie. Iată cum va fi vremea în a doua lună din anul 2023 și ce temperaturi se vor înregistra!

Author: Madalina Grigore miercuri 01 februarie 2023 , 15:21

Cum va fi vremea în februarie 2023?

Cum va fi vremea în februarie 2023? Anunțul făcut de meteorologi!

[Sursa foto: Pexels.com]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Cum va fi vremea în februarie 2023? Meteorologii au spus că în prima parte a lunii februarie temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale acestei perioade, cu posibilitatea ca acestea să fie uşor mai ridicate în zonele din afara arcului carpatic, dar și ușor mai coborâte la munte.

Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare în zonele montane și în general apropiate de cele normale pentru această perioadă. 

Iată  cum va fi vremea în următoarele săptămâni!

Cum va fi vremea în februarie 2023?

Județele unde ninge pe 1 februarie 2023

[Sursa foto: Meteoromania.ro]

Prognoza meteo 30 ianuarie-5 februarie 2023

În această săptămână în unele zone va fi mai frig și sunt șanse de ninsoare, în sud-est și la munte, și în alte zone mai ridicate în

extremitatea de nord-est, sud-vest și de vest a țării, în celelalte regiuni vor fi apropiate de cele normale. 

Citește și: Meteo 01.02.2023 prânz

Regimul pluviometric va fi excedentar în zonele montane, dar și în general deficitar în regiunile extracarpatice. În restul zonelor va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă prognozată.

Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

Citeste si: Brigitte Pastramă, distrusă după ce și-a găsit soțul mort în pat. Nu-și poate scoate nici acum din minte ce au vorbit ultima oară- wowbiz.ro

Cum va fi vremea în februarie 2023?

Cum va fi vremea în februarie 2023? Anunțul făcut de meteorologi!

[Sursa foto: Pexels.com]

Prognoza meteo 6-13 februarie 2023

În acest interval prognozat temperaturile medii vor fi mai scăzute decât cele normale pentru această perioadă în regiunile centrale, sud-estice și la munte, în restul zonelor vor fi apropiate de cele specifice acestei perioade din an.

Citește și: Meteo 01.02.2023 dimineață

Cantitățile de precipitații vor fi ușor deficitare în cele mai multe regiuni din țară, dar mai ales în zona de sud-vest.

Prognoza meteo 13-20 februarie 2023

În săptămâna 13- 20 februarie 2023, temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, local în regiunile sudice, nordestice și în extremitatea de vest a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie.

Citește și: UPDATE-Cod galben de viscol. Zonele în care va ninge azi. Codul a fost extins până vineri

Regimul pluviometric va fi deficitar în jumătatea sud-estică a României, în restul regiunilor va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă din an.

Citeste si: „Au fost foarte multe momente urâte” Vica Blochina, copilărie de coșmar! Cum a fost umilită ani la rând fosta balerină de la Melody- kfetele.ro

Citeste si: Cristina Ciobănașu, detalii neașteptate din viața sa. Ce a simțit când a fost adoptată de Ruxandra Ion: "Eu nu am realizat cu ce vine asta la pachet. M-am mutat în casa unor oameni pe care nu îi cunoșteam"- radioimpuls.ro

Cum va fi vremea în februarie 2023?

Cum va fi vremea în februarie 2023? Anunțul făcut de meteorologi!

[Sursa foto: Pexels.com]

Prognoza meteo 20-27 februarie 2023

În acest interval prognozat mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână în zonele extracarpatice și în restul zonelor vor fi apropiate de cele normale acestei perioade din an.

Citește și: Meteo 31.01.2022 seară

Cantitățile de precipitații vor fi ușor deficitare în regiunile sudice, dar și local excedentare în nordul țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Citește și: Meteo 31.01.2023 dimineață


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si