Cum va fi vremea în februarie 2023? Meteorologii au spus că în prima parte a lunii februarie temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale acestei perioade, cu posibilitatea ca acestea să fie uşor mai ridicate în zonele din afara arcului carpatic, dar și ușor mai coborâte la munte.

Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare în zonele montane și în general apropiate de cele normale pentru această perioadă. 

Iată  cum va fi vremea în următoarele săptămâni!

Cum va fi vremea în februarie 2023?

Județele unde ninge pe 1 februarie 2023

[Sursa foto: Meteoromania.ro]

Prognoza meteo 30 ianuarie-5 februarie 2023

În această săptămână în unele zone va fi mai frig și sunt șanse de ninsoare, în sud-est și la munte, și în alte zone mai ridicate în extremitatea de nord-est, sud-vest și de vest a țării, în celelalte regiuni vor fi apropiate de cele normale. 

Citește și: Meteo 01.02.2023 prânz

Regimul pluviometric va fi excedentar în zonele montane, dar și în general deficitar în regiunile extracarpatice. În restul zonelor va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă prognozată.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Cum va fi vremea în februarie 2023?

Cum va fi vremea în februarie 2023? Anunțul făcut de meteorologi!

[Sursa foto: Pexels.com]

Prognoza meteo 6-13 februarie 2023

În acest interval prognozat temperaturile medii vor fi mai scăzute decât cele normale pentru această perioadă în regiunile centrale, sud-estice și la munte, în restul zonelor vor fi apropiate de cele specifice acestei perioade din an.

Citește și: Meteo 01.02.2023 dimineață

Cantitățile de precipitații vor fi ușor deficitare în cele mai multe regiuni din țară, dar mai ales în zona de sud-vest.

Prognoza meteo 13-20 februarie 2023

În săptămâna 13- 20 februarie 2023, temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, local în regiunile sudice, nordestice și în extremitatea de vest a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie.

Citește și: UPDATE-Cod galben de viscol. Zonele în care va ninge azi. Codul a fost extins până vineri

Regimul pluviometric va fi deficitar în jumătatea sud-estică a României, în restul regiunilor va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă din an.

Cum va fi vremea în februarie 2023?

Cum va fi vremea în februarie 2023? Anunțul făcut de meteorologi!

[Sursa foto: Pexels.com]

Prognoza meteo 20-27 februarie 2023

În acest interval prognozat mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână în zonele extracarpatice și în restul zonelor vor fi apropiate de cele normale acestei perioade din an.

Citește și: Meteo 31.01.2022 seară

Cantitățile de precipitații vor fi ușor deficitare în regiunile sudice, dar și local excedentare în nordul țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Citește și: Meteo 31.01.2023 dimineață


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si