Prognoza meteo, azi 24 februarie 2021. Temperaturi în scădere

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) au emis prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 24 februarie 2021. Conform meteorologilor, valorile termice de la orele dimineții vor fi în scădere.

Author: Alina Raducu miercuri 24 februarie 2021 , 11:13

Prognoza meteo, azi 24 februarie 2021. Temperaturi în scădere
Prognoza meteo, azi 24 februarie 2021. Temperaturi în scădere
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Iată cum a fi vremea astăzi, 24 februarie 2021 în țară!

Prognoza meteo în principalele regiuni ale țării

Astăzi, temperaturile diurne vor fi în scădere faţă de ziua anterioară, local semnificativă în estul şi sud-estul teritoriului. Cerul va fi variabil, însă în majoritatea zonelor joase vor fi înnorări sau ceaţă, mai ales la începutul zilei şi noaptea. Izolat va fi burniţă, dimineaţa condiţii de polei, iar spre seara şi noaptea va creşte probabilitatea pentru ploi slabe în estul Moldovei, Dobrogea şi Bărăgan.

Temperaturile maxime ale acestei zile vor fi cuprinse, între 4 şi 14 grade Celsius, iar cele minime în general între -2 şi 8 grade Celsius.

În această săptămână, cerul va rămâne înnorat, izolat, doar în zonele joase de relief, unde se va semnala și ceață. Cel mai cald va fi în Banat și Oltenia.

"Într-adevăr, o vreme cu aspecte de primăvară, doar niște nori joși și ceață în zonele joase de relief mai împiedică aspect de vreme frumoase. În schimb, în zonele deluroase și pe la munte, mai mult senin în următoarele zile. Ca aspect, vreme în general frumoasă la munte, mai mohorâtă în zonele joase, iar sub raport termic, o vreme mai caldă decât în mod obișnuit pentru acestea perioadă. Cel mai cald va fi sud-vestul țării, adică prin sudul Banatului și prin vestul Olteniei", a declarat unul dintre meteorologi pentru un post Tv.

Citeste si: Cutremur după cutremur, în România. Ce magnitudine au avut seismele din această dimineață

Vremea în București

În Capitală, cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab până la moderat. Dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţă. Temperatura maximă va fi de 9/12 grade, iar cea minimă de 0/3 grade.

Prognoza meteo, azi 24 februarie 2021. Temperaturi în scădere
Prognoza meteo, azi 24 februarie 2021. Temperaturi în scădere

Vremea la munte

La munte, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la altitudini mari. Temperatura aerului va fi în scădere faţă de ziua anterioară.

Vremea pe litoral

La malul Mării Negre cerul va fi mai mult înnorat în timpul zilei. Temperatura maximă va fi de 8 grade Celsius, iar cea minimă de 2 grade Celsius.

Citeste si: Anchetă amplă la Timişoara, unde 70 de persoane au fost evacuate dintr-un bloc după o dezinsecţie


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si