Astăzi avem vreme schimbătoare și ploi slabe în regiunile nordice. Spre seară o să plouă puțin și prin regiunile estice, iar la munte la altitudini mari sunt posibile precipitații mixte.

Vântul va avea intensificări pe crestele montane iar maximele termice pornesc de la 9 grade pe litoral și vor ajunge până la 19 grade în regiunile vestice.

Vremea în București

În București astăzi se mai adună norii, însă condițiile de ploaie vor fi reduse.

Vântul devine mai insistent și după prânz se vor înregistra în jur de 15 grade Celsius. La noapte înnorările persistă, e posibil să plouă puțin, iar minima va ajunge pe la 4 grade.

Citeste si: VIDEO- Sudul țării- frigul și ninsorile s-au întors după puțin soare

Vremea la munte

În zonele de munte va ploua slab în Carpații Orientali și în Carpații Meridionali, iar la altitudini mari pot fi și precipitații mixte. Vântul va sufla mai tare pe crestele Carpaților Meridionali iar temperaturile cresc ușor în majoritatea masivelor.

Vremea în fiecare regiune

În Dobrogea și în Bărăgan găsim vreme plăcută, soarele se arată peste tot iar temperaturile vor fi comparabile cu cele înregistrate ieri.

Vreme schimbătoare pe 31 martie[Sursa foto: pixinio.com]

Mai sus, în Moldova sudică și în nordul Munteniei, se încălzește ușor, atmosfera va fi schimbătoare și vin câteva ploi spre seară și la noapte.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Cum va fi vremea în luna aprilie. Prognoza ANM pe două săptămâni

În jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina avem o zi mohorâtă și ploi pe suprafețe restrânse. Temperaturile scad puțin față de ieri.

În nordul Transilvaniei și în Maramureș găsim vreme mai bună, înnorări, dar și perioade cu soare. Sunt posibile ploi slabe, iar temperaturile, la fel ca ieri, ajung pe la 14-15 grade.

În vestul țării ne așteaptă o zi plăcută, cu soare și câțiva nori de vreme bună, iar temperaturile mai ridicate decât în celelalte zone vor ajunge până la 19 grade Celsius.

În Transilvania este frig acum dimineața, mai ales în zona depresionară, dar treptat se încălzește și la amiază se ating 12-13 grade în vestul provinciei. Norii vor fi numeroși iar spre seară sunt posibile ploi slabe în zonele mai joase iar vântul va avea intensificări pe crestele Carpaților Meridionali.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

În sud-vestul țării, soarele apare la deal și la munte, dar în rest cerul va fi acoperit de nori iar temperaturile se opresc pe la 17 grade.

În ținuturile sudice vor fi înnorări dar și perioade cu soare iar spre seară așteptăm câteva ploi slabe, mai ales în regiunile deluroase. Temperaturile vor fi în scădere ușoară.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si