Persoanele născute sub acest semn fac intotdeauna ceva, altfel nivelul lor de energie are de suferit.

Caracteristicile zodiei Berbec

Berbecul are o personalitate dinamica. Sunt persoane care au tendinta sa intoarca capetele atunci cand intra intr-o incapere. Dau dovada de niveluri ridicate de energie si tanjesc dupa aventura. Adora sa-si asume riscuri si cred ca stiu mai multe decat altii. Asadar, daca ar fi sa te ineci, ar fi primii care ar sari in apa ca sa te salveze.

De asemenea, sutn foarte atenti la siguranta altora desi ei insisi nu s-ar gandi de 2 ori daca ar fi vorba sa-si puna viata in pericol. Asadar, sa nu fii surprins daca te cearta pentru ca ai intrat in apa fara sa fii atent.

Fiind primul semn din Zodiac, prezenta Berbecului indica aproape intotdeauna inceputul a ceva plin de energie si cu desfasurare furtunoasa. Putine sunt lucrurile care il pot tine in loc pe un Berbec. Sunt persoane infocate, pasionale, dinamice, rapide si competitive. Cand vine vorba de actiuni, de a intreprinde ceva, Berbecul este cel mai bun. Le place sa fie deschizatori de drumuri si sunt vizionari, indiferent daca sunt chestiuni legate de serviciu sau doar petreceri cu prietenii, Berbecii se lanseaza in actiune cu ardoare. 

Acestui semn de foc ii place sa flirteze, iar cand vine vorba de dragoste puteti fi siguri ca va prelua initiativa.

Reactioneaza rapid atunci cand cineva le atrage atentia. Dar pentru a-i mentine interesul treaz, o persoana trebuie sa fie la fel de plina de energie si la fel de interesanta pe cat este acest nativ. Berbecul este un semn pasional, care iubeste aventura. Cand se aprinde focul pasiunii- chiar arde! Pasiunile fulgeratoare sunt ceva obisnuit pentru Berbeci. Insa cand s-a instalat dragostea, puteti fi siguri ca este pentru intreaga viata.
Atat timp cat va exista atractie, pasiune si provocare, suficiente pentru a-i mentine viu interesul, relatiile cu acest nativ vor fi puternice si de lunga durata.

Cariera este domeniul in care nativii Berbeci stralucesc si exceleaza. Ambitios si creativ, animat de dorinta de a fi cel mai bun, Berbecul gaseste la locul de munca exact mediul propice unde se poate desfasura. Fiind lider innascut, Berbecul prefer sa preia conducerea in loc sa preia ordine. Are instincte si abilitati excelente cand vine vorba de a-si gasi locul perfect de munca.

Zodia Berbec - caracteristici, personalitate, cariera si relatii
Zodia Berbec - caracteristici, personalitate, cariera si relatii

Citeste si: VIDEO- Astrologii: Săptămână plină de declarații de iubire și împăcări

Cum este barbatul Berbec

Născut sub primul semn al Zodiacului, bărbatul Berbec este însuşi Bărbatul Alfa, reprezentantul masculinităţii pure. Fiind guvernat de planeta Marte, Berbecul este una dintre cele mai focoase zodii, în ambele sensuri ale cuvântului: se aprinde repede şi la mânie, dar şi pe plan amoros, pasional. La prima impresie, poate părea chiar dur, dintr-o bucată, tocmai pentru că este guvernat de pasiune, de flacăra sa interioară.

Pentru că planeta Marte este guvernatorul acestei zodii, se spune adesea despre Berbeci că sunt cea mai luptătoare zodie. Berbecii, atât bărbaţii cât şi femeile Berbec, se angrenează uşor în conflicte şi pot fi percepuţi chiar ca agresivi, mai ales de către reprezentaţii zodiilor de apă, care sunt de obicei mai blânzi.

Fiind iniţiatorul zodiacului, are tendinţa să înceapă multe proiecte noi, studii noi, să cunoască oameni noi. Dar asta nu înseamnă că va şi duce la bun sfârşit ceea ce începe.

Ca şi în celelalte aspecte ale vieţii, în dragoste Berbecul este guvernat de pasiune, de focul interior care îl mistuie. Acest foc îl poate determina să doboare orice îi stă în cale pentru a ajunge la femeia pe care o doreşte, dar îl poate face să i se aprindă inima după fiecare femeie nouă care apare în viaţa lui. Având o natură solară, Berbecul are şi nevoie de libertate, fiind adesea pus în impas când iubeşte o femeie, dacă relaţia îl face să simtă riscul de a-şi pierde libertatea.

Pentru că este primul semn zodiacal, poate avea porniri copilăreşti, mai ales în ceea ce priveşte curiozitatea lui continuă şi deschiderea către noutate. Dar şarmul lui plin de entuziasm te poate vrăji foarte uşor. Bărbatul Berbec este adesea cel care te poate scoate dintr-o stare proastă. El poate smulge cu uşurinţă zâmbete, te poate face să te simţi ca o regină în compania lui.

Cum este femeia Berbec

Femeia Berbec este aparent rece si distanta, preferand sa ramana undeva ascunsa in semiobscuritate decat sa patrunda sunb lumina reflectoarelor. Bineinteles ca acesta nu este decat un truc pe care-l fofloseste pentru a deveni mai originala, marindu-si sfera de atractie.

Ceea ce caracterizeaza femeia Berbec e faptul ca poate juca perfect teatru, folosind numeroase trucuri, schimbandu-si mastile de la o zi la alta si, mai ales, in functie de situatie. Acest lucru il fofloseste si pentru a-si acoperi defectele si a-si scoate in evidenta calitatile. In orice situatie, datorita caracterului sau, apare sclipitoare si fascinanta.

Zodia Berbec - caracteristici, personalitate, cariera si relatii
Zodia Berbec - caracteristici, personalitate, cariera si relatii

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Curajoasa si jucausa, Femeia Berbec savureaza din plin placerile vietii. Face absolut totul cu pasiune si bucurie. Este spontana si entuziasta. Desi uneori sunt idealiste si ganditoare, au totusi spirit intreprinzator. Din pacate, aceasta femeie nu are logica si este plina de contadictii. Schimbatoare si impulsiva in vorbe si in fapte, va impun ecelor din jur sa o urmeze fara impotrivire. Insasi fiinta ei emana neliniste. Ii place la nebunie sa fie admirata. Cine stie sa-i cante in struna obtine totul de la ea, iar cine va face fata tuturor toanelor va constata ca efortul a meritat.

Femeia Berbec nu este modesta: este ferm convinsa ca arata foarte bine. Dn aceasta cauza foloseste si putine cosmetice. Nu pierde niciodata ocazia de a se admira in oglinda. In acest scop se foloseste de cate ori are ocazia de vitrina unui magazin. Cadourile pentru ea nu trebuie sa fie neaparat folositoare; admira mai mult cadourile stridente si costisitoare. Datorita faptului ca nu au prestabilit dinainte un plan de actiune oscileaza intre precipitare si descurajare. Desi trece prin multe momente dificile care pe alte femei le-ar face KO, Femeia Berbec isi regaseste elanul, pornnd-o din nou la drum.

Desi pare ca ignora barbatii, nu este asa. Femeia Berbec foloseste metode subtile pentru a atrage atentia barbatilor. Foarte temperamentala, ea este capabila din punct de vedere sentimental. Va abandona repede barbatii care actioneaza prea lent. Nu vrea sa gaseasca intr-un barbat pratectia si duiasia unui tata ci iubirea inflacarata a unui aman. Sexul e considerat de ea ca o mare bucurie. Cu toate acestea, Femeia Berbec nu accepta pe oricine. Si in aceasta privinta este plina de toane.

Femeia Berbec doarme aproape goala, fiind patrunsa de sentimentul senzual al propriului corp. In dragoste este patimasa si romantica, sentimentala si terestra, senzuala si feminina. Se daruieste nu pentru a face placere barbatului, ci pentru a se satisface pe ea insasi. Nu prezinta pretentii in privinta locului unde se va darui. Daca simte nevoia o va face si pe bancheta masinii, pe o pajiste sau pe banca unui parc. Atunci cand isi pune ochii pe cineva il va acosta fara pardon.

Sursa: astrologyclub

Citeste si: Luna Noua in Pesti din 13 martie 2021. Cum te pot influenta fazele lunii

Vedete romanesti nascute in zodia Berbec

Antonia s-a născut pe 12 aprilie, cântăreața este plină de idei, entuziasm și inițiativă încadrându-se perfect în tiparul zodiei Berbec. Viața ei a fost încă de la o vârstă fragedă tumultoasă, aceasta de la vârsta de 5 ani a stat alături de părinții săi în Statele Unite ale Americii.

Antonia a crescut în statul Utah și în orașul Las Vegas din statul Nevada, unde a terminat liceul și a intrat și în lumea modelling-ului. A participat la sute de ședințe foto pentru cataloage și a ajuns să colaboreze cu agenții mari din America. După 13 ani petrecuți în SUA Antonia s-a întors cu familia în România. Aceasta are o fetiță din prima căsătorie pe nume Maya și doi băieței cu Alex Velea.

MIHAI PETRE  s-a născut pe 28 martie 1979 şi a început să danseze de la vârsta de 8 ani. La 14 ani a devenit campion naţional la dans sportiv.

A fostul unul dintre juraţii popularului show de televiziune „Dansez pentru tine”. Este căsătorit cu Elwira Duda, şi ea dansatoare, iar împreună au o fetiţă, Catinca.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citeste si: Ce este ascendentul si cum te influenteaza acest semn astrologic

Ileana Lazariuc s-a născut pe 12 aprilie 1982 în comuna Bacioi de lângă Chişinău. Este fiica Anastasei Lazariuc, una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică uşoară.

De o frumuseţe aparte, Ileana şi-a început cariera în modelling la vârsta de 15 ani, iar în 2002, pe când avea 20 de ani, a pozat într-o revista pentru barbati.

A făcut parte din trupa Trinity înfiinţată alături de Andreea şi Rocsana Marcu, iar după plecarea acestora, Ileana a cântat împreuna cu Lili Sandu, cele două fiind bune prietene şi unele dintre cele mai sexy vedete ale momentului.

Monica Dascălu s-a născut pe 30 martie 1978 la Târgu-Mureş, dar a copilărit mai mult la bunici, la Bistriţa-Năsăud. A început să lucreze la un post TV foarte cunoscut în Târgu Mureş din anul al II-lea de facultate când avea doar 19 ani şi era studentă la Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială.

După doar 6 luni, Monica a venit să lucreze la o televiziune foarte cunoscută Bucureşti, în aceeaşi perioadă cu Elena Lasconi, Cristian Tabără şi Ioana Moldovan, fiind principalul prezentator al Ştirilor de la ora 5. În 2005 a început să prezinte emisiunea „Weekend cu Monica Dascălu' (Pro Tv Internaţional), reuşind să le aline dorul de casă românilor din diaspora.

Citeste si: Horoscop luna martie 2021. Ce spun astrele pentru fiecare zodie


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si