„Multe zodii au o saptamana buna, in special pe sectorul financiar. Este timpul sa va puneti in aplicare planurile, sa decideti sa actionati si sa faceti cat mai mult deoarece urmeaza proiecte importante in urma carora veti creste si va veti dezvolta in special va vor creste conturile”, spune Andreea Dincă, astrolog.

Iata ce rezerva horoscopul pentru fiecare zodie in parte.

BERBEC

Berbecii reusesc sa aduca echilibru intre viata profesionala si viata amoroasa. Este timpul sa faceti si schimbari de look. veti investi in anumite accesorii si poate chiar catre anumite obiecte pentru casa voastra.

TAUR

aurii au parte de ceva dezamagiri in aceasta saptamana in urma carora vor invata lectii importante. Aduceti mai multa atentie si catre viata financiara, urmeaza provocari, dar pe care le treceti cu succes. Cresteri financiare.

Ce zodii au parte de evenimente pe plan financiar și amoros

GEMENI

Gemenii au parte de o saptamana incarcata. Multe intalniri si decizii importante de luat. Veti cere parerea unei persoane in care aveti mare incredere. Urmeaza sa va indepliniti o multime de dorinte si visuri.

RAC

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Racii vor cuceri cu succes superiorii, dar si colegii. Faceti o prezentare in care va spuneti punctele de vedere si ideile ingenioase pe care le aveti si in urma carora puteti sa cresteti la urmatorul nivel. De asemenea veti primi anumite vesti din strainatate.

LEU

In aceasta saptamana va faceti planuri pentru o calatorie. Visati cu ochii deschisi, totodata veti munci cu persoane de la departare de la care invatati o multime de lucruri.

FECIOARA

Fecioarele au parte de multe rasturnari de situatie in privinta proiectelor de la locul de munca pe care l-au inceput recent. Chiar daca la locul de munca sunt neplaceri, acasa lucrurile stau foarte bine. Partenerii va surprind cu cadouri deosebite.

BALANTA

Balantele se ocupa foarte mult de ingrijirea lor. Vor schimba lucruri si vor investi in anumite obiecte vestimenatare. Relatia cu partenerii se poate imbunatati daca sunteti dispusi sa comunicati. Aveti vesti frumoase si de la prietenii vostri.

SCORPION

Scorpionii se vor concentra in special pe sectorul financiar, insa acasa veti primi subtil reprosuri. Este timpul sa aduceti mai multa atentie si familiei.

SAGETATOR

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Sagetatorii vor sa investeasca in casa. Este timpul sa sunati un decorator si sa spuneti ideile pe care le aveti. Totodata va luati prin surprindere partenerul.

Zodia care va investi în dezvoltarea personală

CAPRICORN

Capricornii muncesc foarte mult si au recomense financiare deosebite. Insa sunt nevoiti sa ia ceva decizii pe care le-au tot amanat.

VARSATOR

Varsatorii investesc in dezvoltarea lor.

Este timpul sa participati la tot felul de cursuri, sa va descoperiti talente si abilitati. La locul de munca lucurile merg din ce in ce mai bine. Veti semna contracte importante. De asemenea, puteti sa primiti oferte de nerefuzat.

PESTI

Pestii au ceva tensiuni in legatura cu familia. Aveti o multime de discutii in care lucrurile nu se aseaza asa cum voi va doriti, insa mergeti mai departe si va concentrati atentia catre viata profesionala.

In concluzie, fiecare zodie va avea parte de solutii dar si de viziuni si introspectii. Surprize vor aparea pe sectorul financiar iar la capitolul dragoste lucrurile vor cunoaste o imbunatarire. Astrologul Andreea Dinca ne sfatuieste sa nu ne grabim in luarea deciziilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si