Prognoza meteo pentru iarna anului 2018! Estimarile facute de meteorologi
Actual

Prognoza meteo pentru iarna anului 2018! Estimarile facute de meteorologi

M. P.
13 sep 2018

Toamna isi face deja simtitta prezenta si asa cum ne-au obisnuit temperaturile, trecerea spre iarna va fi foarte rapida! Toata lumea se intreaba cum va fi iarna anului 2018!

Potrivit unor estimari facute de meteorologi, iarna va fi lunga in acest an din cauza unor curenti care isi vor modifica traiectoria.

Astfel, primele estimari realizate de meteorologi arata ca iarna va incepe devreme, la sfarsitul lunii noiembrie si va ramane aici pana la jumatatea lunii ianuarie.

Citeste si: Salariul minim, insuficient pentru cosul minim de cumparaturi. Aproape jumatate din banii romanilor se duc pe alimente

Este de asteptat, insa, ca in lunile decembrie, ianuarie si februarie sa ninga frecvent, insa fara a se inregistra viscol ori ger.

Citeste si: Un copil in varsta de 8 ani a fost gasit pe marginea drumului intr-o balta de sange. Familia crede ca a fost amenintat sa nu spuna ce a patit

In mod neobisnuit, fenomenele extreme vor aparea la inceputul lunii martie, cand gerul naprasnic si viscolul vor lovi mai multe zone din Europa.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook