Prognoza meteo pentru luna august. Schimbare radicală a vremii

ANM anunță cum va fi vremea în august. Centrul european de prognoză a estimat vremea timp de patru săptămâni.

Author: Catalina Popa sâmbătă 01 august 2020 , 17:15

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

  Prognoza meteo august 2020

  Conform estimărilor meteorologilor, în prima parte a lunii, precipitațiile vor fi mai scăzute decât de obicei, iar apoi va reveni la normal. Temperatura va fi ridicată cu valori peste medie în această perioadă.

  Temperatura aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, în regiunile sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice acestui interval. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi în general deficitare, mai ales în jumătatea vestică a țării. În regiunile sud-estice cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

  Citeste si: Din 3 august se impun noi măsuri de restricție în Sibiu

  Temperaturile medii ale aerului vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

  Regimul pluviometric se va situa în general în jurul celui normal pentru acest interval, în toate regiunile.

  Citeste si: Doctorul Mihai Craiu trage un semnal de alarmă: "Acest medicament poate ucide!". Toți îl folosesc pentru a trata răceala

  Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele normale pentru această perioadă în regiunile extracarpatice și vor fi apropiate de cele specifice acestui interval, în rest. Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.


  Abonează-te pe


  Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
  Te-ar putea interesa si