Program și orar Mega Image și Lidl de 1 decembrie. Cum funcționează supermarket-urile în această zi

Știm deja că magazinele din toată țara se închid la ora 21.00, aceasta fiind una dintre măsurile de restricție impuse de autorități din cauza pandemiei de COVID-19. Poate că în alți ani, supermarket-urile aveau un alt program de funcționare în zilele de sărbătoare, însă anul acesta lucrurile s-au schimbat.

Alina Raducu, luni 30 noiembrie 2020 , 10:37

Program și orar Mega Image și Lidl de 1 decembrie. Cum funcționează supermarket-urile în această zi
Program și orar Mega Image și Lidl de 1 decembrie. Cum funcționează supermarket-urile în această zi
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Care este programul magazinelor Mega Image de 1 decembrie?

Multe din marile magazine vor funcționa după un program normal în această minivacanță. Ziua de 1 decembrie, Ziua Națională a României, este zi liberă, potrivit Codului Muncii. De această zi liberă beneficiază de regulă, angajaţii şi de la stat şi de la privat. Mulți angajați vor munci însă și în această zi. Dacă doriți să vă pregătiți pentru ziua de 1 decembrie, chiar dacă stați acasă, vă puteți asigura să faceți cumpărăturile din timp.

Magazinele Mega Image vor funcționa după programul normal, mai concret veți putea face cumpărături în aceste magazine între 08.00 și 21.00. Aveți pe site-ul companiei posibilitatea de a vedea programul ficărui magazin în parte.

Programul și orarul magazinele Lidl de 1 decembrie

Pentru minivacanța de 1 decembrie, magazinele LIDL nu au anunțat un program special, așa că românii își pot face cumpărăturile exact ca și până acum. Mai exact, magazinele LIDL sunt deschise în următarele intervale orare:

Luni – Sâmbătă: 07.30 – 21.00
Duminica: 08.00 – 19.00

Citeste si: Noi reguli pentru toți românii! E obligatoriu să le respecte


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Curs valutar BNR marți, 26 ianuarie 2021. Moneda europeana si dolarul incep saptamana... Curs valutar BNR marți, 26 ianuarie 2021. Moneda europeana si dolarul incep saptamana in crestere fata de Leu!
demamici.ro
Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro
b1.ro
Fenomenul "apei moarte" care i-a îngrozit pe specialişti: vapoarele se opresc... Fenomenul "apei moarte" care i-a îngrozit pe specialişti: vapoarele se opresc brusc, iar motoarele învârt "în gol"
monitorulcj.ro
Zodiacul dragostei. Ce zodii formează cea mai bună relație de cuplu Zodiacul dragostei. Ce zodii formează cea mai bună relație de cuplu
infoactual.ro
Părintele Cleopa: De trei ori fericit este creştinul care mulţumeşte lui Dumnezeu în... Părintele Cleopa: De trei ori fericit este creştinul care mulţumeşte lui Dumnezeu în toată vremea pentru binefacerile Lui
infoactual.ro
Previziunile runelor pentru 25-31 Ianuarie. O zodie are câștig pe toate planurile! Previziunile runelor pentru 25-31 Ianuarie. O zodie are câștig pe toate planurile!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si