Programa pentru Bacalaureat 2021 la Limba și literatura maternă

Noua programă pentru Bacalaureat 2021 la Limba și literatura maternă a fost publicată în Monitorul Oficial, astfel pe baza acesteia Ministerul Educației va realiza subiectele de examen.

Author: Alina Raducu miercuri 26 mai 2021 , 19:00

Programa pentru Bacalaureat 2021 la Limba si literatura materna
Programa pentru Bacalaureat 2021 la Limba si literatura materna[Sursa foto: Facebook]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Ordinul de ministru 3.237 a aprobat materia pentru pe care elevii de clasa a XII-a trebuie să le pregătească și să o învețe pentru examenul de Bacalaureat 2021.

Ministerul Educației a va face unele modificări asupra fiecărei discipline pentru examen, care se învață în anul terminal, diferențele fiind foarte mici.

Noile programe pentru examenul de Bacalaureat și pentru Evaluarea Națională 2021 au fost publicate în vacanță.

„Dacă s-a adaptat programa pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat în sensul simplificării, asta nu înseamnă că se face rabat de la ceea ce elevii trebuie să achiziționeze drept competențe pe baza materiei predate de cadrele didactice”, a declarat ministrul Educației, pentru edu.ro.

Programa pentru Bacalaureat 2021 la Limba si literatura materna
Programa pentru Bacalaureat 2021 la Limba si literatura materna[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: BAC 2021 – Reguli privind desfasurarea examenelor de Bacalaureat

Programele pentru Bacalaureat 2021, la limba și literatura maternă proba E (b) proba scrisă, sunt următoarele și pot fi accesate pe link-urile de mai jos:

Ministrul Cîmpeanu a spus despre

programele pentru Bacalaureat că sunt „puternic adaptate”, probabil pentru că va urma o testare prealabilă a elevilor pentru a se observa noțiunile asimilate de elevii în anul școlar.

De asemenea, ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu a specificat că programele de Bacalaureat și Evaluarea Națională 2021 vor fi „puternic adaptate”.

Citeste si: BAC 2021 – Lista obiectelor interzise în timpul examenelor de Bacalaureat


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Cine o ajută pe sora lui Culiță Sterp să aibă grijă de fetița ei? Ce surpriză! Nu este... Cine o ajută pe sora lui Culiță Sterp să aibă grijă de fetița ei? Ce surpriză! Nu este vorba despre mama Geta: „Carla mai și doarme cu...”
spotmedia.ro
Și, totuși, cât de proști vă credeți propriii alegători? Și, totuși, cât de proști vă credeți propriii alegători?
spotmedia.ro
Caracalul de la Arad Caracalul de la Arad
b1.ro
Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau... Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...
infoactual.ro
Previziune despre venirea lui Iisus Hristos: Este foarte aproape. Sa rămânem tari în... Previziune despre venirea lui Iisus Hristos: Este foarte aproape. Sa rămânem tari în CREDINȚĂ!
infoactual.ro
Nu combina niciodată aceste fructe! Ar putea fi fatale Nu combina niciodată aceste fructe! Ar putea fi fatale
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si