Programul ”Litoralul pentru toți” începe miercuri. Cazare la mare cu 36 de lei

Miercuri, 1 septembrie 2021, începe programul ”Litoralul pentru toți”. Românii se pot caza în hotelurile clasificate din staţiunile de la Marea Neagră cu preţuri începând de la 36 de lei pe noapte.

Author: Andreea Bolocan miercuri 01 septembrie 2021 , 09:12

Litoralul pentru toți începe de miercuri, 1 septembrie 2021 mare contsanta
Litoralul pentru toți începe de miercuri, 1 septembrie 2021[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Programul, prin care românii se pot caza în hotelurile clasificate din staţiunile de la Marea Neagră cu preţuri mai mici decât cele din vârful de sezon este iniţiat de Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

iar pachetele turistice sunt cu până la 70% mai ieftine în comparaţie cu tarifele din vârf de sezon.

Prețuri mici pentru toată luna septembrie

Programul ”Litoralul pentru toţi”, ajuns la ediţia cu numărul 39, se derulează în perioada 1 – 30 septembrie şi se adresează tuturor turiştilor care vor să petreacă un sejur pe litoralul autohton în extra-sezon. În acest program s-au înscris peste 40 de hoteluri din toate staţiunile de pe litoral.

Citeste si: Prețuri reduse pe litoral

”Pe baza rezervărilor făcute până în acest moment, estimăm că luna septembrie va fi una aglomerată pe litoralul românesc, cu un grad mediu de ocupare mai mare decât în anul trecut, dar sub nivelul anului 2019.

Interesul ridicat manifestat de turişti îi determină şi pe hotelieri să menţină unităţile de cazare deschise până la finalul lunii septembrie”, afirma recent Dragoş Răducan, prim-vicepreşedintele executiv al Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc.

Citeste si: Teo Trandafir: “Se întâmplă lucruri pe care eu nu le-aș rata …”- kanald.ro

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”- wowbiz.ro

Cazare ieftină pe litoral[Sursa foto: PixaBay]

Cazare la mare cu 36 de lei pe noapte

Odată cu derularea programului ”Litoralul pentru Toţi”, tariful pentru o noapte de cazare începe de la 36 de lei. Cel mai ieftin pachet fără mic dejun poate fi achiziţionat la un hotel de 2 stele din staţiunea Saturn şi costă pentru 2 persoane 72 lei/noapte dacă se achiziţionează un sejur de minim 5 nopţi. 

Citeste si: Vremea la mare în luna septembrie 2021: Ce temperaturi vom avea în Constanţa, Mangalia, Eforie şi în restul staţiunilor de pe litoral?

”Litoralul pentru Toţi" este singurul program social din România susţinut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone. Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc are în componenţă un număr de 5.344 de societăţi comerciale din turism, care asigură venituri salariale pentru 73.752 de angajaţi, reprezentând 37% din forţa de muncă din turism, cu o cifră de afaceri cumulată de peste 5 miliarde de euro şi gestionând, într-o pondere covârşitoare, capital românesc.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si