Proprietarii Dedeman şi-au cumpărat o vilă cu 5 milioane de euro! Monumentul istoric se află lângă palatul lui Gigi Becali!

De curând, proprietarii Dedeman şi-au cumpărat o vilă cu 5 milioane de euro.

Matei Vaihan, vineri 05 aprilie 2019 , 08:22

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

E clar că proprietarii Dedeman şi-au cumpărat o vilă cu 5 milioane de euro. “Frații Dragoș și Adrian Pavăl, proprietarii retailerului de bricolaj Dedeman și unii dintre cei mai bogați români, au cumpărat casa negustorului Nicolae Hlebnikian cu aproximativ 5 milioane de euro, în cea mai mare tranzacție cu locuințe a anului trecut. Imobilul, monument istoric de clasa B, este amplasat chiar lângă celebrul palat al omului de afaceri Gigi Becali, din centrul Bucureștiului”, a dezvăluit profit.ro. (vezi cine este moştenitoarea imperiului Dedeman)

Citeste si: Fiul lui Ion Caramitru şi-a cumpărat o vilă în Dorobanţi cu 3 milioane de euro! Andrei a lucrat pe un salariu de peste 500.000 de dolari pe an!

Proprietarii Dedeman şi-au cumpărat o vilă cu 5 milioane de euro. Au o avere de 1,2 miliarde euro

„Cei doi antreprenori au reușit să facă din Dedeman cea mai mare companie antreprenorială din țară, cu o cifră de afaceri de aproape 1,4 miliarde de euro pe an, iar acum își diversifică investițiile în sectorul imobiliar, construcții și în industrie. „În niciun caz nu va fi utilizată ca locuință. Nu plec din Bacău. Încă încercăm să-i conturăm cea mai potrivită destinație. Doar exteriorul a fost restaurat“, a declarat pentru profit.ro Dragoș Pavăl. Fraţii Pavăl au o avere estimată la 1,2 miliarde de euro. 

Proprietarii Dedeman şi-au cumpărat o vilă cu 5 milioane de euro. Preţul de pornire a fost de 5,2 milioane euro

Nu mai e un secret că proprietarii Dedeman şi-au cumpărat o vilă cu 5 milioane de euro. Vila interbelică, aflată pe Aleea Alexandru nr. 5, a fost scoasă la vânzare cu un preț de pornire de 5,2 milioane de euro prin intermediul casei de licitații Artmark Historical Estate și adjudecată la circa 5 milioane de euro, potrivit informațiilor Profit.ro. Chiar lângă această vilă, la numărul 1, se află palatul cumpărat în 2006, cu 7 milioane de dolari, de patronul echipei de fotbal FCSB, Gigi Becali, de la moștenitorul industriașului Max Auschnitt.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si