Fiul lui Ion Caramitru şi-a cumpărat o vilă în Dorobanţi cu 3 milioane de euro! Andrei a lucrat pe un salariu de peste 500.000 de dolari pe an!

  În 2013, fiul lui Ion Caramitru şi-a cumpărat o vilă în Dorobanţi.

Author: Matei Vaihan miercuri 30 ianuarie 2019 , 08:17

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

S-a dezvăluit că fiul lui Ion Caramitru şi-a cumpărat o vilă în Dorobanţi. "Proaspătul membru al USR, fiul cel mare al directorului Teatrului Naţional din Bucureşti, Andrei Dragoş Caramitru, a devenit proprietarul unei vile de patrimoniu, pe care a cumpărat-o, în toamna anului 2013, cu suma de 3.015.000 de euro. Cea mai mare parte din această sumă au constituit-o, conform documentelor care atestă parafarea tranzacţiei, “venituri din surse proprii” ale lui Caramitru jr., pentru diferenţa de 950.000 de euro el contractând un credit bancar”, a scris Jurnalul naţional. “14 octombrie 2013 este ziua când, la Biroul Notarial “Nedelcu şi Asociaţii”, s-au prezentat doamnele Ana Vasile şi Adriana Alina Tănase, proprietarele imobilului din strada Sofia, numărul 7, din Capitală, pentru a obţine încheierea

de autentificare aferentă vânzării acestei vile. Cumpărătorul se numeşte Andrei Dragoş Caramitru, fiul cel mare al actorului Ion Caramitru, fost ministru al Culturii şi director al Teatrului Naţional “I.L. Caragiale din Bucureşti”, s-a mai dezvăluit.( vezi cu cât este plătit Caramitru pentru o reprezentaţie)

Fiul lui Ion Caramitru şi-a cumpărat o vilă în Dorobanţi. Casa are o suprafaţă de aproape 345 metri pătraţi

“Potrivit acestei încheieri de autentificare, având numărul 2178/14.10.2013, “se declară autentic prezentul înscris (contractul de vânzare-cumpărare – n.red.)”, iar “onorariul notarial, taxa de publicitate imobiliară şi impozitul din tranzacţii imobiliare s-au calculat la suma de 134.419.162 de lei, ceea ce reprezintă echivalentul a 3.015.000 de euro, calculat la cursul de 4,4508 lei/euro”. În contractul de vânzare-cumpărare încheiat între Ana Vasile şi Tănase Adriana Alina, în calitate de vânzătoare, pe de o parte, şi Andrei Dragoş Caramitru, în calitate de cumpărător, pe de altă parte, se arată că primele îi vând fiului lui Ion Caramitru imobilul situat în strada Sofia, nr. 7, Sectorul 1, compus dintr-un teren intravilan în suprafaţă de 848.90 metri pătraţi, împreună cu o construcţie cu suprafaţa de 344,32 metri pătraţi, la care se adaugă un garaj şi o anexă, în suprafaţă de 55,64 de metri pătraţi”, a mai notat Jurnalul naţional.

Citeste si: Prima reactie a lui Ion Caramitru dupa ce fiul lui a intrat in scandal cu familia Dragnea!

Fiul lui Ion Caramitru şi-a cumpărat o vilă în Dorobanţi. A achitat un avans de 50.000 de euro

“Andrei Dragoş Caramitru a devenit, în aceeaşi zi, proprietar cu drepturi depline, intrând în posesia integrală a imobilului, fără nicio altă formalitate. Asta, după ce a achitat integral preţul de 3.015.000 de euro, convenit cu cele două cumpărătoare. Iniţial, el achitase suma de 50.000 de euro (echivalentul a 221.440 de lei), cu titlu de avans, prin virament bancar, conform unei promisiuni bilaterale de vânzare-cumpărare autentificate notarial în 27 august 2013. Restul de 2.965.000 de euro au fost plătiţi, tot prin virament bancar, în conturile Anei Vasile şi ale Adrianei Alina Tănase. Interesant este că, în actul de vânzare-cumpărare, scrie negru pe alb că fiul lui Ion Caramitru dispunea de 2.015.000 de euro, bani pe care îi deţinea, în toamna anului 2013,  “din surse proprii”. Pentru acoperirea restului de 950.000 de euro, Andrei Dragoş Caramitru a apelat la un credit bancar”, s-a mai relatat despre tranzacţie.

Fiul lui Ion Caramitru şi-a cumpărat o vilă în Dorobanţi. A lucrat la Viena pentru o companie celebră

Acum mai bine de cinci ani, fiul lui Ion Caramitru şi-a cumpărat o vilă în Dorobanţi. WOWbiz.ro a dezvăluit recent că Andrei Caramitru a fost numit, în septembrie 2016, în postul de „partner and managing director” al unei celebre companii, The Boston Consulting Group (BCG), specializata în consultanta în afaceri. Andrei Caramitru conducea reprezentanţa din Viena a BCG. Conform site-urilor specializate, venitul mediu anual al unui „partner and managing director” la The Boston Consulting Group este de 510.000 de dolari, din care 310.000 de dolari îl reprezintă salariul, iar restul de 200.000 de dolari vine de la bonsuri şi alte compensaţii financiare pe care le acordă compania. Înainte de a lucra pentru BCG, Andrei Caramitru, care are studii la Geneva, în Elvetia, a fost „Managing Partner şi Head of Eastern European Telecom” la compania McKinsey.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si