Protest la Spitalul Universitar din Bucuresti. Angajatii cer sa fie controale neanuntate ca sa se vada realitatea din spital

Mai multi angajati ai Spitalului Universitar din Capitala au iesit sa protesteze, luni dimineata, dupa ce conducerea a cerut salariatilor sa aleaga intre voucherele de vacanta si sporuri. Nemultumirile oamenilor sunt cu mult mai multe si s-au plans de conditiile in care sunt nevoiti sa lucreze.

L. S., luni 06 august 2018 , 11:15

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Angajatii Spitalului Universitar din Bucuresti au iesit in strada.

"Nemultumirile principale sunt urmatorele: lipsa personalului, conditiile inumane in care lucram, atat cei din blocul operator, cat si colegii de pe sectie, lipsa materialelor, chiar daca se spune, conducerea spune ca aveti, aveti, aveti, nu avem! Tot spitalul pica pe noi, efectiv. Riscurile pentru pacienti?... Infectiile asociate actului medical. Cumpara medicii, fac cheta sa cumpere o galeata de Vinarom, instalatorii cumpara ce pot cum pot. Avem toalete in saloane unde se trage apa cu sarma, becurile sunt cumparate de noi, salariatii”, a declarat Mariana Luceanu, asistent anestezist la Spitalul Universitar. Personalul medical este atat de nemultumit incat doua dintre cadrele medicale au intrat in greva foamei.

Managerul Spitalului Universitar neaga existenta unor lipsuri din materialele strict necesare. "Nu pot sa iau de la bolnavi si nu pot sa iau de la investitii pentru vouchere de vacanta”, a spus Adriana Nica, managerul Spitalului Universitar.

Cei care protesteaza cer sa fie facute controale neanuntate, pentru ca pana acum au fost facute controale anuntate si totul a iesit in regula.

sursa: digi24.ro

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si