Omul legii a dezvălut în urmă cu puțin timp motivul pentru care a ajuns s protesteze în fața sediului Inspectoratului Județean de Poliție Neamț. Bărbatul a mărturisit că a intrat în greva foamei ca urmare a abuzurilor exercitate asupra sa de conducerea Poliției Neamț.

Citește și: A murit celebrul actor Mitică Popescu la vârsta de 86 de ani

Polițistul a recurs la acest gest din cauza mai multor abuzuri exercitate împotriva sa.

În luna decembrie a anului trecut, omul legii și câțiva colegi de-ai săi au făcut acuzații similare.

"Voi folosi forma de protest greva foamei, pentru că abuzurile îndreptate împotriva mea au ajuns la un nivel superior", a declarat bărbatul.

Din ce cauză a recurs bărbatul la acest gest extrem

De data aceasta, polițistul face acuzații grave la adresa superiorilor săi, pe care îi acuză de abuzuri.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

"Cer public ca domnul Inspector Şef să fie demis din funcție, m-am săturat să mai fiu abuzat eu, ca polițist, de către un alt polițist", a mai precizat agentul de poliție.

Citește și: Clipe de coșmar într-un spital din Constanța. Prin ce calvar au trecut o tânără și bunica ei: „O lași 14 ore la urgențe?”

Se pare că acest scandal are rădăcini mai vechi. Luna trecută, polițistul împreună cu alți colegi de-ai săi au semnalat că sunt nevoiți să lucreze în birouri neîncălzite.

Cu privire la conduita polițiștilor implicați în întregul eveniment, se efectuează verificări prin structura de control intern din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Citește și: Un tânăr din Dolj este acuzat că ar fi abuzat sexual o minoră


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si