PSD cere autorităţilor măsuri pentru a preveni răspândirea coronavirusului: Epidemia nu se împiedică de cele trei afişe din aeroporturi

PSD cere Ministerul Sănătăţii şi Guvernului să ia în serios recomandările Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii şi să ia toate măsurile necesare preîntâmpinării răspândirii coronavirusului din China, argumentând că epidemia nu se împiedică de cele trei afişe din aeroporturi.

K.B., duminică 26 ianuarie 2020 , 11:58

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

PSD somează Ministerul Sănătăţii şi Guvernul României să ia în serios recomandările Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) şi să ia toate măsurile necesare preîntâmpinării răspândirii coronavirusului din China, inclusiv prin demararea unor campanii de informare a populaţiei privind măsurile de protecţie şi prevenire”, anunţă social-democraţii.

Citeste si: Monstrul din Caracal a trimis o scrisoare către familia Alexandrei Măceșanu: "Alexandra a fost mai agresivă în cuvintele ce mi le adresa"

Citeste si: VIDEO | Alertă după ce un bărbat cu simptome asemănătoare cu cele avute de cei care suferă de coronavirus a ajuns pe Aeroportul Otopeni

Postarea de pe pagina de Facebook a PSD ironizează măsurile luate pe Aeroportul ”Henri Coandă”, unde au fost amplasate afişe de informare în legătură cu coronavirusul apărurt în China..
”Epidemia nu are week-end şi nici nu se împiedică de petreceri şi torturi festive. Şi nici de cele trei afişe din aeroporturi!”, se arată în postare.

Citeste si: ȘOCANT! Mariana de la Puterea dragostei a recunoscut tot! ”Tata a murit când aveam 16 ani, dar nu am vrut să mă duc la înmormântarea lui”

Măsurile anunţate de reprezentaţii Aeroportului Internaţional ”Henri Coandă” în cazul îmbolnăvirilor cu coronavirus apărute în China includ afişe în limbile română, engleză şi chineză în vederea informării publicului privind pericolul reprezentat de noul coronavirus, aceleaşi informaţii regăsindu-se şi pe cele peste 70 de monitoare comerciale instalate în terminalele aeroportului. De asemenea,serviciul medical al Aeroportului Henri Coandă este pregătit să intervină permanent cu două echipe medicale complete şi este dotat cu două ambulanţe.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si