PSD: „Guvernul Cîţu trebuie să demisioneze, dacă până la sfârşitul lunii septembrie 2021 nu sunt imunizaţi 10,4 milioane de români”

Partidul Social Democrat lansează un atac dur la Guvernul condus de Florin Cîțu. Ei afirmă că guvernul trebuie să vaccineze cel puțin 10 milioane de oameni până în septembrie, în caz contrar îi așteaptă demisia.

Author: Georgiana Balaban marți 19 ianuarie 2021 , 15:51

psd despre guvernul cîțu
PSD - despre Guvernul lui Cîțu.[Sursa foto: google]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

PSD solicită partidelor din coaliţia de guvernare să îşi asume politic obiectivul enunţat de premierul Florin Cîţu, de a imuniza 10,4 milioane de persoane până cel târziu la finalul lunii septembrie 2021.

Eşecul în atingerea acestui obiectiv trebuie să conducă în mod automat la demisia Guvernului şi la formarea unei noi majorităţi parlamentare, capabilă să gestioneze pandemia şi să relanseze economia, adaugă social-democraţii.

Citeste si: Florin Cîțu, prima declarație după ce s-a vaccinat: ”Nu mi-am dat seama că a fost făcut vaccinul”

Ce a declarat Partidul Social Democrat

„Totodată, având în vedere caracterul temporar al îngrădirii unor drepturi constituţionale în contextul pandemiei, actuala putere are obligaţia politică de a-şi asuma un calendar clar, cu repere exacte, în ceea ce priveşte încetarea restricţiilor odată cu creşterea nivelului de imunizare a populaţiei prin campania de vaccinare şi cu scăderea ratei de infectare”,

arată PSD, într-un comunicat de presă.

Citeste si: Premierul Florin Cîțu se va vaccina împotriva noului coronavirus

Sursa menţionată trebuie să înceteze lipsa de transparenţă în comunicarea Executivului şi declaraţiile contradictorii ale decidenţilor.

„Declaraţiile contradictorii ale decidenţilor, lipsa de transparenţă în comunicare a Guvernului, blocarea şi disfuncţionalităţile platformei de vaccinare, definirea precară a categoriilor prioritare pentru vaccinare, finanţarea întârziată şi insuficientă pentru centrele de vaccinare au creat o stare de confuzie şi de nesiguranţă generalizată, care afectează în mod dramatic viaţa cetăţenilor şi economia naţională. Iar acest lucru trebuie să înceteze! România trebuie să revină la normalitate”, conchide PSD.

Citeste si: Florin Cîțu: „Se lucrează non stop la platforma pentru vaccinare!”

psd despre guvernul cîțu
Premierul Florin Cîțu.[Sursa foto: google]

Şeful Executivului Florin Cîţu a anunţat că obiectivul este de a avea 10,4 milioane de persoane vaccinate până în luna septembrie a acestui an.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si