PSD recunoaşte: ”Iohannis şi PNL au majoritatea în Parlament"

PSD susţine că preşedintele Klaus Iohannis şi PNL au majoritatea în Parlament şi nu mai pot da vina pe social democraţi: "Ei răspund de mersul pandemiei, de soarta educaţiei şi viitorul economiei!"

Author: Andreea Stoica miercuri 02 septembrie 2020 , 09:22

Partidul Social Democrat
Partidul Social Democrat
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Reprezentanţii PSD susţin că PNL controlează Parlamentul printr-o alianţă cu USR, PMP, UDMR şi grupul minorităţilor naţionale. Conform acestora, concluzia este că preşedintele Klaus Iohannis şi PNL au majoritatea în Parlament şi nu mai pot da vina pe PSD, ei răspunzând de

mersul pandemiei, de soarta educaţiei şi de viitorul economiei, însă reuşesc să producă doar haos.

Citeste si: Alocații mai mari pentru copii de astăzi. Câți bani vor primi în fiecare lună

”Iohannis şi PNL au majoritatea în Parlament şi nu mai pot da vina pe PSD: ei răspund de mersul pandemiei, de soarta educaţiei şi viitorul economiei! PNL controlează Parlamentul printr-o alianţă cu USR, PMP, UDMR şi grupul minorităţilor naţionale. Au toată puterea în stat şi nu se mai ascund ca până acum. Dar tot ce reuşesc să producă este doar haos!”, afirmă social-democraţii.

Pandemia nu dă semne că scade în intensitate

În opinia PSD, pandemia nu dă semne că scade în intensitate, dimpotrivă se raportează săptămânal noi recorduri absolute ale deceselor.

Conform social democraţilor, ”începerea şcolii se transformă într-un fiasco naţional”, pentru că nici profesorii, nici copiii şi părinţii nu ştiu nimic sigur, ”în afară de faptul că nu vor avea tablete”.

Citeste si: Lovitură de teatru în cazul moțiunii de cenzură. Ce decizie a luat PSD după "amânarea" de azi

”Economia este condamnată să se ajute singură, Guvernul PNL nu este capabil să ajute firmele locale – ci doar pe cele liberale! Iohannis nu-i mai poate minţi în continuare pe români: PNL are toată puterea în mână – Parlament, Guvern, Preşedinţie!”, conchide PSD.

Citeste si: Prima reacție a Președintelui Klaus Iohannis după ce PSD a anuțat moțiunea de cenzură: „Mi se pare lipsit de bun simț”

Mesajul postat de PSD 

Redăm mesajul integral postat de PSD pe pagina de Facebook a partidului:

"Iohannis și PNL au majoritatea în Parlament și nu mai pot da vina pe PSD: ei răspund de mersul pandemiei, de soarta educației și viitorul economiei!

PNL controlează Parlamentul printr-o alianță cu USR, PMP, UDMR și grupul minorităților naționale. Au toată puterea în stat și nu se mai ascund ca până acum.

Dar tot ce reușesc să producă este doar haos!

Pandemia nu dă semne că scade în intensitate, dimpotrivă – se înregistrează săptămânal noi recorduri absolute ale deceselor;

Începerea școlii se transformă într-un fiasco national, nici profesorii, nici copiii și părinții nu știu nimic sigur – în afară de faptul că nu vor avea tablete;

Economia este condamnată să se ajute singură, Guvernul PNL nu este capabil să ajute firmele locale – ci doar pe cele liberale!

Iohannis nu-i mai poate minți în continuare pe români: PNL are toată puterea în mână – Parlament, Guvern, Președinție!"

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si