Partea și mai proastă este că, deși simți că ceva nu este în regulă, nu îți faci timpul necesar pentru a te autoanaliza sau te încurajezi singur, crezând că este doar o indispoziție de moment. Poate doar cei dragi sau prietenii mai apropiați să observe faptul că nu mai arăți ca de obicei și fugi de compania lor, invocând diverse motive.

Citeste si: Psihoterapeut: ”Războiul este o traumă a comunității, fie că suntem prinși în mijlocul lui, fie că asistăm neputincioși la el”

Ce este de făcut dacă izolarea ți-a devenit pe neașteptate umbra ta fidelă? În nici într-un caz fuga de tine însuți nu este o soluție. Poate într-o primă fază, dar mai apoi vei constata că povara pe care o duci este prea grea.

În această situație a căuta și a apela la ajutor specializat, mai exact un psihoterapeut București este una dintre cele mai bune variante pe care le ai la îndemână.

 

Psihoterapia- ce este ea, de fapt

Să te regăsești pe tine însuți în această lume și mai ales în vremurile tulburi pe care le trăim poate fi la prima vedere o misiune destul de grea, dar nu imposibilă. Cu ajutorul și susținerea unui psihoterapeut se poate ajunge treptat la o limpezire a situației dificile în care te afli și mai apoi, prin ședințe repetate la vindecare și la reinstaurarea stării de echilibru interior.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?- wowbiz.ro

Obiectivul principal al psihoterapiei este asistarea și depășirea golului interior survenit în urma unor evenimente traumatizante cum ar fi: pierderea unui om drag, relațiile toxice, adaptarea dificilă la alte etape din viață, tulburări psihice, psihosomatice sau

emoționale.

Locul unde găsești sprijin și înțelegere

În cabinetele de psihoterapie București întâlnești psihologi cu experiență dar mai ales cu empatie, o calitate importantă în lucrul cu psihicul uman, atât de fragil și supus zilnic agresiunilor exterioare.

Specialiștii de aici oferă suport și ghidare intuitivă pentru a-ți asculta vocea interioară și te conduc spre canalizarea strategiilor creative de adaptare ale propriei persoane, în procesul de vindecare.

Citeste si: Ilinca Obădescu, în dialog cu Cristian Andrei

Serviciile oferite constă atât în ședințe de terapie individuală pentru adulți, cât și terapie de cuplu, de familie și de grup.

Citeste si: Gagea, deranjat de gestul pe care l-a făcut Alexandra atunci când l-a luat pe Bogdan de mână. „Ai impresia că Bogdan nu are șanse în fața nimănui?”- kfetele.ro

Citeste si: Atacat de rechin. Un actor celebru din "Piraţii din Caraibe" a murit la 49 de ani. Și-a găsit sfârșitul în timp ce făcea surfing- radioimpuls.ro

Ședințele individuale se fac față în față, dar dacă, din diverse motive, acestea nu pot avea loc se pot desfășura și online, în confortul propriului cămin. În felul acesta persoanele introvertite se vor simți mai în siguranță și într-un cadru familiar se vor putea deschide mai ușor.

Momente doar pentru tine, într-un cadru confortabil

Ora în care vei fi față în față cu psihoterapeutul va fi absolut confidențială și prin diferite tehnici și metode specializate te va provoca să te autodepășești și să decoperi că ai la îndemână mai multe resurse de care nu aveai habar pînă acum.

Citeste si: VIDEO| Pasiunile sunt adevărate terapii. Psihoterapeut: „Sunt eliberate emoțiile negative”

În felul acesta știind că ai la îndemână mai multe opțiuni îți va veni mai ușor să elaborezi strategii de acțiune, luând-o pas cu pas pe calea vindecării tale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si