”Puppy yoga” și-a făcut loc și în sălile din România. Zeci de români au înlocuit yoga-ul simplu cu yoga cu cățeluși. Ana, tânăra antrenoare de yoga, pare să formeze echipa ideală cu cățelușa ei, Daisy. Pe cât de intens se antrenează tânăra, pe atât de mult pare să se relaxeze și patrupedul.

”Puppy yoga” face senzație în țara noastră

Citește și: Acest câine vizitează zilnic mormântul stăpânilor săi: „Există ceva în lume numit iubire adevărată, profundă, dezinteresată”

Ana ține clase de yoga de peste 5 ani și este un instrcutor cu experiență. Prezența patrupezilor în sala de antrenament aduce beneficii suplimentare.

Ana Marin, instructor yoga: ”De la beneficii fizice pentru că ne ajută să câștigăm mobilitate, flexibilitate. Putem să facem mișcări fără să ne doară spatele sau picioarele, ne ajută să câștigăm forță, în același timp ne calmează, ne ajută să fim mai echilibrați.”

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

Daisy, Snow, Archie și Grace Keely sunt, deocamdată, cele 4 vedete blănoase ale sălii. Patrupezii nu ratează niciodată ocazia de a-și face de cap când sunt lăsați nesupravegheați.

Conceptul antrenamentului de yoga cu căței a fost adus de peste granițe, dar a devenit rapid cunoscut și în România. În Capitală există un singur astfel de studio.

Antonia Roșu, fondator studio de yoga cu căței: Noi colaborăm cu un renumit crescător internațional de câini. Au o experiență de 20 de ani în domeniu, au mai multe rase de câței, nu aveau colaboratori în România și din acest motiv lucrăm în momentul asta cu ei.”

Cât costă o ședință ”puppy yoga”

Fiind un sport căutat, lista de așteptare pentru a participa la o oră de antrenamente este de peste 300 de persoane. O ședință costă 160 de lei, iar prețurile unui abonament pentru o lună pornesc de la 300 de lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si