“Puterea Dragostei”, primul loc în audiențe! Kanal D, lider de piață pe două segmente, cu Gala de duminică a reality-ului matrimonial

Show-ul matrimonial “Puterea Dragostei” câștigă tot mai mulți fani, cu fiecare ediție difuzată, concurenții înscriși în cursa pentru a-și găși sufletul pereche se bucură de sute de mii de susținători, în fața micilor ecrane, dovadă stând audiențele uriașe înregistrate de emisiunea difuzată la Kanal D! 

Author: Razvan Ilie luni 25 ianuarie 2021 , 17:18

Cristina Mihaela Dorobanțu
Nu ratați emisiunea “Puterea Dragostei”, prezentată de Cristina Mihaela Dorobanțu, la Kanal D!
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Gala de duminică a emisiunii “Puterea Dragostei”, prezentată de Cristina Mihaela Dorobanțu, a plasat Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din România, atât la nivelul întregii țări, cât și în rândul populației de la orașe.

Pe întreaga perioadă de difuzare a reality-ului matrimonial (16:00 – 18:00) o medie de 715.000

de fani urmăreau în fiecare minut Gala “Puterea dragostei”. În minutul de maximă audiență, atins la 17:59, aproape un milion de telespectatori din întreagă țară erau cu ochii pe Kanal D!

Citeste si: Scandal în casa „Puterea dragostei”! Două concurente s-au luat la bătaie

Duminică, 24 ianuarie, în intervalul orar menționat mai sus, Kanal D a fost lider de piață, cu 4,0% rating și 11,7% cota de piață, pe targetul Național, și 2,9% rating și 9,1% cota de piață, pe targetul all Urban. 

Nu ratați emisiunea “Puterea Dragostei”, prezentată de Cristina Mihaela Dorobanțu, la Kanal D! Emisiunea este difuzată de luni până vineri, de la 11:00 și 17:00, și în fiecare weekend, de la ora

16:00 și 19:00!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si