Radu de la "Casa Iubirii" o îmbrățișează pe Kinga și îi mai dă o șansă (VIDEO)

Încă de la începutul show-ului matrimonial de la KanalD, Kinga și Radu au avut o relație greu de înțeles pentru ceilalți concurenți din ”Casa Iubirii”, dar și pentru telespectatori. Cei doi au format un cuplu, apoi s-au despărțit, iar acum Kinga nu știe ce vrea. Radu pare să țină la ea și suferă când vede că sentimentele nu sunt tocmai reciproce.

Author: Sorin Negru vineri 30 septembrie 2022 , 17:36

kinga radu

Kinga, îmbrățișare de împăcare cu Radu?

[Sursa foto: Captură KANAL D]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

În ultima ediție a emisiunii, Kinga s-a descărcat în brațele lui Radu. Toată lumea se întreabă dacă îmbrățișarea va aduce împăcare.

Citeste si: Kinga părăsește platoul emisiunii ”Casa Iubirii”. Concurenta nu se simte bine

Kinga a intrat în emisiune suspinând, plângând și tremurând de frică de respingere. Îi era teamă ca nu cumva povestea cu Nicolas să se repete, dar de dată această cu Radu.

Citeste si: Xenia, eliminată din "Casa Iubirii". De ce a plâns Kinga (VIDEO)

După ce ea a refuzat un date în afară casei, Radu a fost vizibil marcat și nu a înțeles de ce Kinga spune că vrea să-l cunoască mai bine, însă da cu piciorul la fiecare

ocazie.

Ajunși față în față, Kinga caută alinare în brațele lui Radu, însă nu este ușor ca totul să revină la normal între cei doi.

Kinga se destăinuie: Nu sunt împlinită sufletește

Kinga a izbucnit în lacrimi și s-a destăinuit în brațele lui Radu: "Nu sunt împlinită sufletește. Am vrut să te cunosc aici în casă, am vrut să fac un moment romantic. Aveam în plan chestia asta, dar nu la date", i-a spus Kinga.

"Da, eu te înțeleg", a liniștit-o Radu în timp ce o mângâia pe păr. "Dar dacă ieșeam din casă, nu se întâmpla nimic diferit", a mai spus Radu.

Concurentul i-a spus că îi înțelege sentimentele și. Ea simte că s-a grăbit cu Nicolas și acum vrea să ia lucrurile mai ușor. "Înțeleg asta", spune Radu.

Sentimentele lui Kinga pentru Radu, incerte

Kinga a fost acuzată de celelalte concurente că se joacă în continuare cu sentimentele lui Radu.

Bianca și Larisa au criticat-o pe Kinga că vrea să facă  un cuplu cu Radu  doar pentru câștigarea emisiunii, iar după terminarea show-ului ea s-ar despărți de concurent.

"Nu te interesează cum va funcționa afară relația ta cu Radu",  i-a spus Bianca.

De ce au refuzat Radu și Kinga un nou date

Kinga a fost întrebată de Andreea Mantea dacă este pregătită pentru un nou date." Nu vreau să mai ies afară", a răspuns concurenta "Casa Iubirii".

Concurenta s-a temut că un sărut între cei doi ar putea schimba radical evoluția lucrurilor în emisiunea matrimonială.

Radu a părut dezamăgit și s-a destăinuit și în fața colegilor de emisiune: "În clipa în care te îndrăgostești de cineva și vezi că sentimentele nu sunt reciproce, asta te marchează. Nu înțeleg de ce joacă așa. Dacă nu îți place de mine, lasă-mă în pacea mea", a răbufnit el.

Citeste si:  Imagini interzise cu o concurentă din ”Casa Iubirii”. Ce cred băieții despre pozele respective

"Să mă lase să îmi văd de treaba mea", s-a plâns Radu. 

Kinga: Eu vreau să repar ceva cu băiatul ăsta

Kinga se apără și după acuzațiile Larisei care i-a transmis că relația lor funcționează doar de ochii lumii în timpul emisiunii.

Citeste si:  "E o fire foarte răzbunătoare, îi placea doar ambalajul!". Ce spune Xenia despre relația cu Radu

"Nu mă interesează. Eu vreau să repar ceva cu Radu, vreau să repar ceva cu băiatul ăsta, nu vreau să forțez lucrurile", a spus concurenta de la Casa Iubirii.

Moderatoarea emisiunii, Andreea Mantea, le-a tăiat aripile celor doi: "Nu vă trimit la niciun  date.   Nu sunteți pregătiți", a spus ea. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si