Radu Mazăre ar putea rămâne fără hotelul din Madagascar! Un fost partener de afaceri vrea afacerea

Radu Mazăre ar putea rămâne și fără hotelul din Madagascar în care ar fi investit circa 1,3 milioane euro.

Author: Radu Constantin duminică 26 mai 2019 , 17:15

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Lovitura decisivă pentru Radu Mazăre ar putea veni din partea unui fost partaner de afaceri, care încearcă preluarea hotelului din Madagascar. Bărbatul, care are cetățenie maglașă, a fost un om cheie în afacerea pe care Mazăre a ridicat-o în Madagsacar, în condițiile în care legea de acolo interzice cetățenilor străini să concesioneze teren.

Așa se face că în actele de concesionare apare și românul din Madagscar, care însă ulterior a fost îndepărtat de Mazăre din afacere. Acest lucru a dus la un conflict între cei doi care ar fi dus chiar la arestarea lui Radu Mazăre, conform fraleui acestuia. Respectivul partener de afaceri este fiul consulului onorific al României în Madagascar, Lăcrămioara Toader.

”A sunat angajații, a amenințat că vine să preia afacerea. Și lucrul ăsta s-a întâmplat și în trecut când s-a declanșat și scandalul dintre ei și când s-a deschis și un dosar penal la procuratura locală a orașului Diego Suarez, unde se află raza jurisdicțională în care se află complexul turistic și procuratura de la momentul respectiv i-a dat interdicție de a mai sta în oraș(...).

Citeste si: Radu Mazăre era să fie omorât cu skijetul de un fotbalist cunoscut: "Mă înjura și a vrut să mă lovească! Putea să mă omoare!"

I s-au cerut 80.000 euro

Da, i-a cerut de nenumărate ori un salariu lunar, iar când relația s-a denaturat, acel salariu lunar nu l-a mai primit și s-au judecat în instanță. Este o decizie de instanță în care doamna consul a dat în judecată firma care nu i-a mai dat salariul și doamna a pierdut definitiv.

Ultima solicitare a doamnei consul a fost de 80.000 euro, iar Radu Mazăre i-a spus că el perosnal nu dispune de această sumă, iar acționarii și deținătorii afacerii nici nu își pun problema să dea acești bani”, a explicat Mihai Mazăre.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si