Fostul primar al Constanței, în prezent încarcerat, a fost implicat în august 2013 într-un scandal monstruos cu Younes Hamza, pe atunci fotbalistul Petrolului. Disputa a avut loc chiar pe litoral, politicianul susținând că atunci când se dădea cu zmeul a fost atacat de fotbalist, care era călare pe skijet. 

Citeste si: Ce au declarat mama si fiul lui Radu Mazare dupa ce l-au vizitat in arest

"Eu mă dau cu zmeul în toată lumea asta. Nu am păţit până acum aşa ceva. Un individ foarte agresiv, cu un skijet de 200 de cai putere se tot învârtea pe lângă mine. I-am făcut semn să se dea mai încolo, a început să mă înjure şi să vrea să mă lovească cu skijetul. Daca te loveste cu skijetul si tu te dai cu zmeul, când eşti vulnerabil, te omoară. Am ieşit pe mal speriat şi am zis "Băi e un nebun, care e agresiv, vrea să dea peste mine cu skijetul", după care am plecat înapoi pe apă. Am aflat toată povestea când am ieşit la mal că mai era să lovească pe unul şi s-au dus cei de la baza de alături să-i atragă atenţia. Restul nu mai ştiu ce s-a întâmplat că eu am intrat înapoi pe apă, dar este intolerabil.
Ştiu doar că mă înjura româneşte şi voia să mă lovească cu skijetul
", a povestit atunci Radu Mazăre.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

În replică, Younes Hamza a dezvăluit că la ieșirea din apă a fost agresat de bodyguarzii lui Mazăre. Politicianul nu a confirmat direct conflictul fotbalistului cu oamenii lui.  "Nu ştiu, că eu am plecat pe apă. L-or fi bătut, dacă era agresiv. Am vorbit cu avocata mea şi s-ar putea să îi fac plângere pentru tentativă de omor", a declarat atunci Radu Mazăre.



Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si