Radu Mazăre, căsătorie în închisoare. Roxana Mihalache a ajuns la Penitenciarul Rahova! Ce rochie superbă a purtat iubita lui Mazăre: "Nu e nouă, nu are sens"

Radu Mazăre, căsătorie în închisoare cu Roxana Mihalache, femeia cu care are o relație de mai bine de 15 ani. Ceremonia are loc astăzi, la penitenciar, acolo unde își ispășește o pedeapsă de nouă ani. Roxana a ajuns la Penitenciarul Rahova în jurul orei 14:00, cu o oră înainte de ceremonie.

A.N.C, miercuri 10 iulie 2019 , 14:28

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Iubita lui Mazăre poată o rochie vaporoasă, de culoare deschisă și susține că nu a achiziționat-o special pentru eveniment, că o avea de mai multă vreme.

Chiar daca nu s-a pregătit foarte mult pentru eveniment, Roxana și-a coafat părul, s-a machiat, însă susține că a făcut totul singură, acasă.

Citeste si: Radu Mazăre, căsătorie în închisoare. Mama lui Mazăre a ajuns la Penitenciarul Rahova

Radu Mazăre, căsătorie în închisoare. Întrebată de ce nu și-a cumpărat o rochie noua, viitoarea doamnă Mazăre a răspuns cu o ușoară tristețe în gras: "Pentru că nu are sens".

"Da, pregatită. O aveam. Nu mi-am luat altă rochie pentru că nu avea sens. Eu m-am făcut singură la păr", a declarat Roxana înainte să intre în Penitenciarul Rahova, acolo urmează să aibă loc cununia cu Radu Mazăre.

Radu Mazăre, căsătorie în închisoare. Deoarece nu exista nași, fratele lui Radu Mazăre, Mihai, va fi martorul care va semna pentru cei doi

„Nași nu avem, sunt eu, care sunt martorul care va semna. (…) Pe Roxana nu am auzit-o să fi vorbit că își ia rochie și cu toții ne vom costuma foarte simplu și adaptat situației, foarte simplu. Nu au impus reguli, dar nu e cazul. Cu flori nu știu dacă ne lasă, nu am întrebat, nu ne-am gândit să aducem, Roxana vine cu noi, dar nu cred că ne lasă să trecem cu flori”, a spus Mihai Mazăre pentru mediafax.

Cine este Roxana Mihalache, iubita lui Radu Mazăre, cu care acesta se căsătorește în închisoare

Roxana Mihalache, logodnica lui Radu Mazăre, a fost model, iar după ce a renunțat să mai defileze pe catwalk-uri, și-a deschis o casă de modă. În 2012, Roxana Mihalache a prezentat publicului o colecție de modă – Buenos Aires – pe care a realizat-o împreună cu sora sa, Florentina. Tot Roxana a fost cea care s-a ocupat de ţinutele iubitului ei şi de crearea costumelor pentru celebrele parade ale Carelor Alegorice, organizate de Primăria Constanţei în anii trecuți. În perioada aceea se știa deja că aceasta este iubita lui Mazăre.

Citeste si: Radu Mazăre, căsătorie în închisoare! Ce surpriză i-a pregătit nevasta lui pentru cele 48 de ore de stat împreună!

Citeste si: Radu Mazăre, căsătorie în închisoare. Un ofițer al stării civile va merge la Rahova pentru a oficia nunta

Când au început problemele juridice ale fostului primar al Constanței, Roxana a rămas alături de acesta. Mai mult, ea a plecat cu Mazăre și în Madagascar. Împreună cu acesta s-a ocupat de administrarea resortul construit de fostul primar al Constanței în Madagascar.

Radu Mazăre, căsătorie în închisoare! Are o pedeapsă de 9 ani

Radu Mazăre, căsătorie în închisoare. Fostul edil, care a împlinit zilele trecute, 51 de ani, a fost extrădat în România din Madagascar pe 20 mai. Radu Mazăre execută la Penitenciarul Rahova o pedeapsă de 9 ani închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanţa, Mamaia, plajă şi faleză.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si