Grațiela este foarte dezamăgită de comportamentul lui Radu, pe care îl consideră fals. Asta după ce de față cu ea a spus că simte ceva, dar ajuns în casa băieților a negat acest lucru.

Grațiela este dezamăgită de Radu

Acesta a fost aspectul care a determinat-o pe Grațiela să reacționeze dur față de Radu: „  Nu te judec că nu simți, doar că mi s-a părut deplasat ce ai făcut, cu faptul că te-ai contrazis singur.

Atât am vrut să zic!”,  a spus Grațiela despre Radu.

Citeste si: Ce face Andreea Mantea în miez de noapte, după ce prezintă "Casa Iubirii". Greu de crezut, dar adevărat

În același timp, Radu a mărturisit că cel puțin a fost sincer, chiar dacă asta o supără pe Grațiela.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Radu i-a scris o scrisoare Grațielei prin care îi spune ce simte, scrisoare ce a făcut-o pe Grațiela să izbucnească în lacrimi. „Putem spune că s-a mai despărțit încă o dată de mine”, a spus Grațiela despre scrisoare.

Radu susține că Sorin a început să-l atace constant în emisiune

Radu consideră că motivul principal ar fi fost legat de faptul că acesta a ieșit timp de două săptămâni la rând, favoritul săptămânii.

„  M-a enervat, am tăcut din gură, l-am lăsat în pace... Lasă să arunce cu pietre în mine!”,   semn clar că Radu a fost afectat profund de comportamentul lui Sorin.

Citeste si: Cât a slăbit Andreea Mantea înainte de emisiunea Casa Iubirii? Alimentele pe care nu le consumă prezentatoarea TV

Casa iubirii  reprezintă cel mai nou show de dating din România, care poate să fie urmărit de luni până vineri, pe Kanal D, de la ora 10:00 și de la ora 17:00, iar sâmbătă și duminică, de la ora

16:00 și 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si