Raed Arafat a fost amenințat cu un topor, un ciocan, o lopată și o rangă de către un timișorean

Șeful DSU, Raed Arafat, a fost amenințat cu moartea de către un timișorean într-un videoclip postat pe pagina personală de Facebook a acestuia.

Author: Andreea Bolocan vineri 26 martie 2021 , 14:05

Raed Arafat a fost amenințat cu moartea
Raed Arafat a fost amenințat cu moartea
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

La data de 10 martie 2021, un bărbat din Timișoara a postat un videoclip pe pagina sa de Facebook în care îl amenința pe șeful DSU, Raed Arafat.

Bărbatul a arătat toate cele 4 ustensile cu care vrea să îl bată pe Raed Arafat. Acum bărbatul a fost internat într-un spital de psihiatrie din Timiş, în urma unei decizii a instanţei de judecată.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal

Citeste si: Acțiune în forță a Poliției după avertismentul premierului. Amenzi pentru nerespectarea restricțiilor anti-COVID

”La nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara a fost înregistrat la data de 12.03.2021 dosarul penal cu nr. 2029/P/2021, în care se efectuează urmărirea penală faţă de un suspect, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj(...). În fapt s-a reţinut suspiciunea rezonabilă că în data de 10.03.2021, în jurul orelor 12:00, aflându-se pe marginea drumului judeţean ce face legătura între localitatea Săcălaz şi Sânmihaiul Român, jud.

Timiş, cu ocazia unei transmisiuni video pe reţeaua Facebook, suspectul l-a ameninţat cu acte de violenţă pe un secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, în sensul că îl va lovi cu un topor, cu un ciocan şi cu o rangă, aceste acte având legătură cu activitatea profesională a persoanei vătămate”, se arată într-un comunicat de presă, de vineri, al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş.

Poliția Timiș

Timișoreanul va trebui sa fie supus unei expertize medico-legale psihiatrice 

Procurorul care a preluat acest caz a dispus efectuarea unei expertize medico-legale psihiatrice ale bărbatului care a vrut să îl atace pe Raed Arafat.

Raed Arafat

Citeste si: Raed Arafat: „După ora 20.00 trebuie să ai declaraţia pe propria răspundere să spună unde te duci”

”Potrivit raportului de expertiză medico-legală psihiatrică întocmit de IML Timişoara la data de 19.03.2021, s-a concluzionat că persoana expertizată a avut discernământul abolit, raportat la fapta cercetată şi s-a recomandat aplicarea de urgenţă a măsurii de siguranţă prev. de art. 110 Cp (internarea medicală), având în vedere potenţialul agresiv şi modificările halucinator-delirante prezentate de suspect. Având în vedere aspectele evidenţiate în cuprinsul raportului de expertiză medico-legală, la aceeaşi dată procurorul a formulat propunere către judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Timişoara, de luarea a măsurii de siguranţă a internării medicale provizorii, până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol”, se mai arată în comunicat.

Daniel Gașpar este numele celui care l-a amenințat pe șeful DSU, Raed Arafat. Magistraţii de la Judecătoria Timişoara au admis propunerea Parchetului, iar faţă de bărbat s-a dispus internarea medicală provizorie într-o unitate specializată de asistenţă medicală, până la însănătoşire sau până la ameliorarea care înlătură starea de pericol ce a determinat luarea măsurii. Totodată, împotriva deciziei se poate formula contestaţie în termen de 5 zile de la pronunţare.

 

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si