Raed Arafat e acuzat de crime împotriva umanității într-o perioadă în care Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență este cel mai important personaj din societate, prin măsurie pe care le ia și le anunță în lupta cu pandemia de coronavirus. În acest context, Arafat a devenit antipatic pentru mulți din adepții teoriei conspirației, care nu cred în existența pandemiei de coronavirus.

Citeste si: Raed Arafat: Avem peste 300 de focare de Covid-19 in tara, sunt posibile masuri mai drastice

Citeste si: Raed Arafat, anunț de ultimă oră despre carantina din Gornet! Refuză să-i lase liberi pe cetățeni, în ciuda deciziei instanței

Citeste si: Raed Arafat, declarație șocantă despre noile măsuri: „Cine vrea, să mă execute!”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Astfel, pe pagina de wikipedia dedicată lui Arafat au fost modificate două informații. Locul nașterii lui Arafat, care este Damasc, capitala Siriei, a fost transformat în Lagărul de exterminare Birkenau-Polonia, iar la profesie a fost trecut terorist-crime împotriva umanității. Această fișă a lui Arafat a stat aproape o săptămână pe wikipedia, fiind ulterior modificată.

Raed Arafat e acuzat de crime împotriva umanității: "Te somez să părăsești acest teritoriu!"

În presă s-a relatat recent că Raed Arafat, a fost amenințat public cu moartea de către un adept al teoriei conspiraţiei care nu crede în existența noului COVID-19. Mesajul halucinant a devenit viral foarte repede și a strâns mii de reacții, unele pro, unele contra.

“În baza articolului 55 din Constituția României, declar public :Având în vedere că Raed Arafat este condamnat la moarte în Palestina, este un terorist și datorită crimelor pe care le-a comis împotriva cetățenilor români (trafic de organe Mossad), EU, Coltor Raul Nicolae, prin depunerea jurământului militar la

data de 1 Decembrie 2005, am primit dreptul de a ucide în numele Țării și a Poporului Român! Domnule Raed Arafat! O să fiu EU acela care o să vă îngroape alături de un porc într-un mormant de Piatră! Te somez sa parasesti acest teritoriu inainte de intalnirea noastra!”, i s-a transmis lui Arafat.

Raed Arafat e acuzat de crime împotriva umanității: "Au fost folosite mult aceste idei"

Raed Arafat a venit în România în 1981, când avea 16 ani, pentru a studia medicina. Apoi a rămas definitv în țara noastră. Într-un interviu acordat Adevărul, Arafat a menționat că, în anii 90, în presă s-a scris că ar fi terorist. La un moment dat, el a fost întrebat dacă românii sunt primitori.( vezi ce fake news a demontat Raed Arafat)

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

“Fără discuţie! Altfel nu puteam să stau aici. Şi toată lupta asta se întorcea împotriva mea dacă oamenii nu erau primitori şi nu aveau discernământ. S-a încercat de mai multe ori să se mintă că sunt terorist.

Au fost folosite mult în anii '90 aceste idei. Dacă oamenii nu erau cu dicernământ puteam să o păţesc în sensul ca nici măcar să nu mai deschid gura. Cea mai mare prostie, când cineva face o prostie, este să judeci o întreagă populaţie din pricina unora. Faptul că unii au acţionat cum au acţionat pentru că au avut anumite interese, nu mă determină să judec pe cineva.”, a răspuns Arafat.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si