Raed Arafat, mesaj către românii care au ieşit sâmbătă la plimbare

Secretarul de stat Raed Arafat a transmis un mesaj către toți românii care au ieșit sâmbătă la plimbare în parcuri sau la grătare.

A.M.S., sâmbătă 21 martie 2020 , 17:28

Raed Arafat
Raed Arafat
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

  Secretarul de stat Raed Arafat a reacţionat sâmbătă, după ce oamenii au ieşit în număr mare la plimbare în parcuri sau la grătar, în împrejurimile Bucureştiului, în pofida recomandărilor făcute în contextul pandemiei de coronavirus, precizând că rămânerea acasă este extrem de importantă, iar virusul poate fi evitat numai prin izolare şi distanţare socială.

  ”Mai multe persoane au sunat să spună că sunt prea mulţi care au ieşit la plimbare şi la grătare fiind vremea frumoasă. În această perioadă rămânerea acasă şi evitarea activităţilor care pot să vă expună şi să expună familiile voastre este extrem de importantă. Virusul nu se vede, nu se simte şi nu are gust ca să-l evitaţi. Acesta se evită numai prin măsurile de izolare şi distanţare socială”, a scris secretarul de stat pe Facebook.

  El recomandă din nou să fie evitată expunerea persoanelor vârstince din famili la acest risc, printr-un comportament responsabil.

  Raed Arafat
  Raed Arafat

  Citeste si: Avertisment de la Ministerul Sănătății: ”Transmiterea intracomunitară a coronvirusului este o realitate”

  Citeste si: Bilanțul tragic al coronavirusului: 11.401 morți

  Citeste si: Coronavirus România. Bilanțul a urcat la 367 de persoane infectate

  Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
  Te-ar putea interesa si