Raluca Turcan: Am pus capăt guvernării toxice a PSD şi începem etapa reconstrucţiei autentice. Pornim la drum cu încredere şi optimism

Vicepremierul Raluca Turcan afirmă că votul din Parlament a pus capăt ”guvernării toxice a PSD”, iar echipa guvernamentală este pregătită să pornească la drum ”cu încredere şi optimism”. Aceasta anunţă că Guvernul Orban va lua acele decizii absolut necesare pentru rezolvarea urgenţelor momentului: elaborarea bugetelor pentru anul viitor, pregătirea pentru perioada de iarnă, numirea comisarului european, evitarea riscul de dezangajare a fondurilor europene.

Author: K.B. luni 04 noiembrie 2019 , 19:22

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

”România are Guvern legitim PNL! Pornim la drum cu încredere şi optimism. Am pus capăt guvernării toxice a PSD şi începem etapa reconstrucţiei autentice, pentru România şi pentru cetăţenii ei. Echipa guvernamentală a PNL îşi asumă 100% acest proiect şi îl va duce la bun sfârşit, prin efortul miniştrilor desemnaţi de a pune în aplicare neîntârziat priorităţile programului de guvernare”, a scris, marţi, pe Facebook, Raluca Turcan.

Citeste si: Copil de 8 ani, dat dispărut. Părinții sunt disperați de când Iulian Bițică nu mai e

Citeste si: EXCLUSIV. Prima reacție a profesorului acuzat că își pupă elevii pe gură

Citeste si: S-a aflat identitatea individului care a împușcat un bărbat în fața unui bloc din Iași. Care a fost motivul atacului- kanald.ro

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”- wowbiz.ro

Potrivit acesteia, în cel mai scurt timp posibil, Guvernul Orban ”va lua acele decizii absolut necesare pentru rezolvarea urgenţelor momentului: elaborarea bugetelor pentru anul viitor, pregătirea pentru perioada de iarnă, numirea comisarului european, evitarea riscul de dezangajare a fondurilor europene”.

”România va fi reaşezată pe drumul firesc, prin corectarea acelor măsuri impuse de PSD care au distrus domenii întregi de activitate, au pus democraţia şi instituţiile în pericol şi au afectat viaţa oamenilor. Mulţumim parlamentarilor din toate partidele care au înţeles urgenţa ca acest guvern să fie învestit şi au votat pentru! Mulţumim românilor care ne-au susţinut şi care şi-au păstrat mereu încrederea într-un viitor frumos pentru România”, a mai scris Turcan.

Citeste si: Scrisoarea emoționantă a unei femei, adresată soțului ei, șofer de camion: „Dar pentru tine cum o fi noaptea? In cabina mica si intunecata… singur…”

Citeste si: Profeția lui Nostradamus despre România în 2028

Ceremonia de depunere a jurământului de către Guvernul Orban va avea loc la ora 19.00.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si