Raluca Turcan: Doi miniștri din Guvernul Dăncilă ar trebui să fie alături de Liviu Dragnea

Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan a afirmat, în plenul reunit, la dezbaterea moţiunii de cenzură, că Guvernul condus de Viorica Dăncilă este „Guvernul lui Liviu Dragnea, care l-a servit şi îl serveşte” şi că cel puţin încă doi miniştri „ar trebui să fie alături de Liviu Dragnea”.

D.S., marți 18 iunie 2019 , 16:07

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

„Tot ce am scris în moţiunea de cenzură şi am spus în ultimii doi şi jumătate - că guvernaţi în favoarea infractorilor, împotriva românilor şi în neştiinţă uluitoare - v-au confirmat-o oamenii la vot. În 26 mai oamenii au dat un vot foarte clar împotriva persoanei care a asigurat patronajul guvernului Dăncilă, care a decis personal componenţa acestui guvern care l-a servit şi îl serveşte şi împotriva ticăloşiilor PSD-ALDE ridicate la rang de politică de stat”, a afirmat Turcan.

Ea a spus că „oamenii au dat un vot cu năduf”, scrie news.ro.

„Nu încercaţi să vă derobaţi de responsabilitate şi să veniţi azi apretaţi. Sunteţi Guvernul lui Liviu Dragnea, care l-a servit şi îl serveşte şi cel puţin încă doi miniştri ar trebui să fie alături de Liviu Dragnea”, a mai afirmat Raluca Turcan.

Prim-vicepreşedintele PNL a acuzat Guvernul că minte atunci când arată că în România curge lapte şi miere.

„E limpede pentru toată lumea şi nu mai puteţi face nimic decât să înghiţiţi în sec şi să plecaţi. Votul la referendum a fost împotriva acestui guvern”, a mai spus Turcan.

„În urma acestei moţiuni de cenzură, premierul nu iese nici mai competent, nici decis să facă lucrurile în interesul românilor, poate doar mai hotărât să folosească pârghiile puterii în interes partizan”, a subliniat Raluca Turcan.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:

Te-ar putea interesa si

}