Ramona și Livian de la „Puterea Dragostei” împreună?! Concurenta are în sfârșit cale liberă

Ramona și Livian de la „Puterea Dragostei” au avut o întâlnire în grădină. Concurenta a recunoscut mai de mult că îl place pe Livian Pop, iar acum are în sfârșit cale liberă.

G.B., vineri 15 mai 2020 , 16:49

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Ramona și Livian, împreună. Ramona și Livian de la „Puterea Dragostei” împreună?! Concurenta are în sfârșit cale liberă pentru a-l cuceri. „Spune-mi, te rog frumos, Ramona, ce intenții ai! Nu trebuie vorbă, energie.” a spus Livian de la „Puterea Dragostei”.

Ramona și Livian, împreună. „Nu e pierdere timp. În mintea ta ce este? Fii sincer.” a declarat Ramona de la „Puterea Dragostei”. Tânăra și-a luat o pernă și s-a așezat apoi în brațele lui.

Ramona și Livian de la „Puterea Dragostei” împreună?! Concurenta are în sfârșit cale liberă

Ramona și Livian, împreună. Livian a întrebat-o pe aceasta ce îi place la el: „Ești super! Ești frumos, ție ce îți place la mine?”.

ramona și livian împreună

Ramona și Livian, împreună. Citeste si: Ele sunt fetele cu care Jador și Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” au mers la hotel pe timp de pandemie. Camerele de supraveghere au surprins totul

Ramona și Livian, împreună. Citeste si: Ella de la „Puterea Dragostei” nu îl poate uita pe Jador: „Toți îmi știu slăbiciunea!”

Ramona și Livian, împreună. Citeste si: Bogdan Mocanu și Andra Voloș de la „Puterea Dragostei” s-au despărțit?! Momente de cumpănă pentru cel mai iubit cuplu de la „Puterea Dragostei”

Ramona și Livian, împreună. „Ești o fată frumoasă, chiar ești! Trebuie să te cunosc mai bine!”a menționat Livian de la „Puterea Dragostei”.

Ramona și Livian, împreună. Întâlnirea, plină de tandrețe a celor doi, a fost întreruptă de Ligi de la „Puterea Dragostei”. Focoasa blondă îl place și ea pe Livian Pop: „Ești un băiat educat, finuț atunci când trebuie, știi să-ți pui femeia de lângă tine în evidență. Sunt foarte sinceră. Asta am văzut eu în relația ta cu Bianca. Îmi e foarte cald...” a spus Ligi de la „Puterea Dragostei”, cuprinsă de emoții.

ramona și livian împreună

Ramona și Livian, împreună. În prezent, atât Ligi, Ramona cât și Livian, nu formează un cuplu cu nimeni. Ramona de la „Puterea Dragostei” este ultima concurentă intrată în competiție. Ea are un copil de aproximativ 10 ani. Ligi de la „Puterea Dragostei” luptă și ea pentru inima lui Livian. Ea a format un cuplu cu Philip de la „Puterea Dragostei”.

Ramona și Livian, împreună. Rămâne de văzut pe cine va alege Livian de la „Puterea Dragostei”.

Ramona și Livian, împreună. Citeste si: Andra Volos, bătută de Bogdan Mocanu? Cum a reacționat mama tinerei

Ramona și Livian, împreună. Bianca Comănici a răbufnit la văzul acestor imagini: „Nu mai mă supuneți la această tortură! Nu vreau să văd! Sunteți liberi și eu am alt iubit! Am un iubit nou!Bla, bla, bla.”

 

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si