Cântărețul din Philadelphia a murit la 30 de ani. El a fost ucis la restaurantul Roscoe's House of Chicken & Waffles din Los Angeles, luni, 12 septembrie. În acel timp bărbatul lua masa cu partenera sa.

Moarte cumplită pentru un rapper de 30 de ani

Artistul se afla împreună cu prietena sa, în interiorul unui restaurant din sudul orașului, când un bărbat înarmat ar fi cerut bijuterii înainte de a deschide focul.

Citește si: Tragedie în Cipru. O româncă a fost găsită moartă, înfășurată într-un cearceaf

Jurnaliștii au transmis că o fotografie postată de iubita sa, în mediul online, i-a adus moartea. În acea imagine se observa o farfurie plină cu pui prăjit care tocmai fusese comandat și locația în care se aflau cei doi. La rândul lui, cântărețul postase un videoclip cu el purtând un ceas scump. Anchetatorii afirmă că ucigașul l-a vizat, în tentativa de jaf, chiar pe PnB Rock.

Oamenii legii au găsit victima cu multiple răni prin împușcare. PnB Rock a fost declarat mort la spital 45 de minute mai târziu. Presa americană a afirmat că surse din cadrul forțelor de ordine au confirmat că rapper-ul a fost ținta atacului.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește si: Dublă crimă- și-a ucis mama și bunica

Criminalul nu a fost prins, deoarece imediat după tragedie o mașină cu șofer îl aștepta pe trăgător în parcarea restaurantului.

Citește si: Cine a fost Daria Dughina, fiica „ideologului lui Putin”? A murit într-un cumplit atentat

Rapper-ul s-a născut în Philadelphia în 1991 și a devenit celebru odată cu lansarea hitului său Selfish din 2016, continuând să înregistreze două albume de studio, Catch These Vibes și Trapstar Turnt PopStar.

De atunci, a colaborat cu artiști precum Ed Sheeran și și-a lansat cea mai recentă piesă, Luv Me Again, cu doar două zile înainte de împușcături.

Citește si: Un bărbat din Iași a fost ucis de soția sa! Totul s-a petrecut de Sfânta Maria, atunci când femeia își serba onomastica


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si