Rapper-ul Moș Martin este acuzat ca a folosit violența în relațiile cu fostele partenere. Pe numele său s-a înregistrat o plângere penală în acest sens.

Rapper-ul Moș Martin- acuzații dure din partea fostelor partenere

Mai multe foste partenere ale rapper-ului au povestit o parte din agresiunile și violențele la care ar fi fost supuse de acesta.

Una dintre iubitele sale din trecut a declarat pentru Vice că a fost agresată de Moș Martin, verbal și fizic, iar ulterior, acesta i-ar fi rupt degetul.

Tânăra a depus plângere la poliție în care ar fi reclamat și un act sexual forțat, înfăptuit de acesta.

Citește și: Doru și-a snopit în bătaie colegul de celulă. Românul este închis în Spania

Altă tânără a explicat că a trecut prin incidente asemănătoare cu același individ: „De fiecare dată îmi punea mâinile la gură și începea să dea cu pumni și picioare. Colegii lui erau în camerele alăturate. Poate nu ar mai fi făcut carieră în muzică dacă știa toată lumea ce fel de animal este.[...] Când eram acasă, aveam și job, și facultate și intram în conversații cu clienții după bătaie.

S-a întâmplat de atâtea ori să deschid geamul și să strig după ajutor. Nu m-a auzit nimeni niciodată.”

Citește și: VIDEO: Șocant! Mai mulți agresori sexuali și-au reluat faptele și după ce au ieșit din închisoare

Astfel, victima și-a scos certificat medico-legal.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

În situații similară mai există alte fete, care și-au expus părerea pentru Vice.

Rapper-ul le-ar fi acuzat pe tinere că nu au părăsit relația și nu au anunțat agresiunile la momentul respectiv.

Citește și: VIDEO- Român cercetat după ce i-a ameninţat pe luptătorii din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale

Pentru moment, procurorii continuă cercetările în acest caz, iar pe numele agresorului există o plângere penală și un certificat medico-legal.

Ce au transmis autoritățile

În urma incidentelor, IPJ Iași a transmis: „În răspuns la solicitarea dumneavoastră, înregistrată sub nr. 11/VIII/3 din 14.03.2023, în temeiul art. 28 alin. 5 din Hotărârea C.S.M nr. 197/2019, vă comunicăm că la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași a fost înregistrată la data de 09.03.2023 o plângere având ca obiect săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și hărțuire, prezumtiv comise împotriva uneia dintre persoanele vătămate indicate in articolul de presă realizat de publicația www.vice.comPrecizăm că măsurile dispuse reprezintă o etapă a procesului penal, care nu pot înfrânge în niciun fel, prezumția de nevinovăție”.

Citește și: Noi detalii în cazul de la Chelința, unde o femeie ar fi fost ucisă de concubin. Ce au descoperit medicii legiști

Citește și: Un tânăr din Brașov a fost reținut pentru șantaj. Bărbatul a fost prins pe aeroport

Un bărbat din Brașov a amenințat cu moartea o angajată, dar și pe colegii acesteia. Individul a fost reținut

Un individ din Brașov a fost reținut după ce a amenințat o angajată într-o funcție de conducere la societatea unde este angajat și acesta.

Acesta  a amenințat-o cu acte de violență  și cu moartea față de fiica sa și față de alți colegi de muncă.

Individul avea o listă clară de cerințe

Suspectul a cerut la schimb un autoturism în valoare de 53.000 lei, un telefon mobil în valoare de 7000 de lei, suma de 5.000 de lei, precum și reangajarea unei foste colege.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citește și:  Un polițist a fost acuzat că ar fi violat mai multe femei în secția de poliție. Până în prezent, 6 plângeri au fost depuse: „Era în lacrimi”

Citeste si:  O femeie însărcinată a murit într-un accident rutier, în Arad, după ce rămăsese încarcerată. Un copil a fost dus la spital cu un elicopter SMURD- kanald.ro

Citeste si:  Noi imagini cutremurătoare cu Alina Eriko. „Pantera neagră”, în ipostaze greu de imaginat- wowbiz.ro

”La data de 10.03.2023, o persoană de sex masculin în vârstă de 31 de ani, prin mesaje trimise într-o aplicație de mesagerie electronică, a amenințat-o pe persoana vătămată, angajată într-o funcție de conducere la societatea unde este angajat și acesta, cu acte de violență și cu moartea față de fiica sa și față de alți colegi de muncă, cerându-i la schimb un autoturism în valoare de 53.000 lei, un telefon mobil în valoare de 7000 de lei, suma de 5.000 de lei, precum și reangajarea unei foste colege”,  se arată în comunicat.

Bărbatul a fost reținut de către polițiști

Judecătoria Brașov  a admis propunerea de arestare preventivă a Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, pe data de 14 martie, dispunând arestarea preventivă a inculpatului pentru 30 de zile.

Citește și:  Trei bărbați din Argeș sunt cercetați pentru tentativă de înșelăciune. Aceștia au încercat să amaneteze mai multe bijuterii

”  Actele de urmărire penală au fost realizate de Biroul de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Brașov, sub supravegherea și coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov”,  se mai arată în comunicatul emis de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si