Curtea de Casatie a confirmat sentinta la 20 de ani de inchisoare pentru instalatorul italian Riccardo Viti care a provocat moartea atroce a unei tinere femei de origine romana, Andrea Cristina Zamfir, informeaza La Repubblica.

Decizia s-a pronuntat in seara zilei de marti, 27 februarie 2018, la sfarşitul unei camere de consiliu foarte lungi. Acum pedeapsa este definitiva. Andrea Cristina Zamfir, o femeie romanca, in varsta de numai 26 de ani, mama a doi copii, a avut parte de o moarte „inceata şi oribila”.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Legata de un stalp de sub autostrada, in Ugnano, abandonata in intuneric, cu un baston in anus care i-a provocat o teribila ranire intestinala. Nimeni nu i-a auzit strigatele de durere. Au gasit-o in dimineata zilei de 5 mai 2014, legata de maini, rastignita, ucisa de hemoragie, durere, teama şi disperare.

Responsabil pentru aceasta crima este instalatorul florentin

Riccardo Viti, in varsta de 59 de ani, care a facut-o pe Andrea Cristina Zamfir sa intre in maşina lui in zona Cascine unde fata practica prostitutia. Italianul a fost condamnat atat in ​​gradul I, cat şi in apel, pentru omor agravat de violenta sexuala.

Citeste mai mult pe rotalianul.com


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si